8 cm lik cikolata kisti ve çözüm

Öncekile çok geçmiş olsun bu konuda size ne önerirsem yanlış olabilir kesin bir tanı konulsaydı birşeyler önerebilirdim miyom için kiara macununu önerebilirim kadın hastalıkları içinde yenilebiliyor doktorunuza sorarak kullanın ama 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏

amin canım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım ameliyat olmak iyi bir yol değil bence internetten de baya doktor dinledim yazıları okudum sağlam dokularda kayba uğrayabiliyormuş. bunlar küçülüp buyuyebilen kistlermiş bitkisel yollarda araştırılabilir
Amin cnmm ... aynen cnm bnde senle ayni fikirdeym bide surekli tekrarlamasi ztn ameliyat olmak icin kafa karistirici tibben cok bir tedavisi yok ztn en iyisi dedigin gibi bide bitkisel denemek.

İçeriği bu şekilde trendyoldanda alabilirsin ilmi şifa karia macunu olarak geçiyor yorumları da okuyun 🙏🏻
Cok tesekkur ederim. Ben iclerinden hayit civanpercemi ve aslanpencesi iciyorum bunlarin boyle uclu sekilde bir faydasi olur mu peki?

5 cm cikolata kistiyle 2 kez hamile kaldım, kızımı kaybettim kromozom bozukluğundan, oğluma sağlıkla kavuştum cok şükür, 2sinde de clife macun ve yumurta kalitesini arttırıcı vitamin kullandım birinde impryl ikincide maxijuno

5 cm cikolata kistiyle 2 kez hamile kaldım, kızımı kaybettim kromozom bozukluğundan, oğluma sağlıkla kavuştum cok şükür, 2sinde de clife macun ve yumurta kalitesini arttırıcı vitamin kullandım birinde impryl ikincide maxijuno
Bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim clife i bnde duydum baya faydasini goren var sanırım

Bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim clife i bnde duydum baya faydasini goren var sanırım
Evet onun vesileyle hamile kalan cok duydum ben, içeriğine bakabilirsin gayet faydalı takviyeler var

benim 2 taraftada var 3 - 4 cm arası değişiyor buykluklukeri.. inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah kımsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkeze versin. ilk gittiğim doktor doğal yolla kalman imkansız acil ameliyat olman lazım dedi. tüp bebek olcak doğal yolla olmaz yumurtan kalmamış dedi. bende başka doktor buldum onada muayene oldum asla ameliyat olmamamı soyledi ilk iş yumurta rezervime zarar verdimi diye amh testi yaptı ve çok şükür çok iyi çıktı.(ekte koydum sonucumu) ve yeni doktorum amh bakmadan nasıl sağda yumurta hiç yok solda varsa onları alıcaz gibi bir teshiste bulunmuş diye şaşırdı doktorlara bile güvenemiceksek napıcaz bilmiyorum. para olarak bakıyorlarlar resmen hepsi için söylemiyorum tabiki doktor seçimi çokkk çok önemli... yarın da hsg çekilicem canım tüplerime bakıcaklar.
doktorlara ben güvenmiyorum. gerçekten para için türlü taklalar atıyorlar, bir hastalığa yıllardır çözüm bulunamamış. yok ameliyat ol yok olma, yok şöyle yok böyle. hastane kapısından bile girmek istemiyorum fobi oldu bende.

doktorlara ben güvenmiyorum. gerçekten para için türlü taklalar atıyorlar, bir hastalığa yıllardır çözüm bulunamamış. yok ameliyat ol yok olma, yok şöyle yok böyle. hastane kapısından bile girmek istemiyorum fobi oldu bende.
Kesinlikle katılıyorum ..ozellikle bu hastalikta ilk soyledikleri tekrarlacagini bile bile ameliyat olun diyolar grckten merhametlileri etsek bile tekrarlar rezervini dusurur diye uyarilarini yapiyolar

Soğan kürünü deneyin doktorunuza sorup. Bizim bir tanıdıkla başlayan cümleleri sevmem ama anlatmam gerek :) Kadının kisti ağırlığından asagı inmeye başlamış. Doktor ya ameliyat ya patlayıp vücuda yayılır demis. Soğan kürünü yaptı. Anlattığı kadarıyla doktorun ameliyatsız çözülemez dediği kist erimiş gitmiş. Doktorda nasıl yaptın bunu diye bayağı şaşırmıştı. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor sormadan yapmayın ama alternatif tıp çoğu zaman işe yarar :)

Cok haklisin canim insan guvenemiyor cidden ya ameliyat gerekiyorsa yada gerekmiyorsa ikilemde kaliyor. Hastahane degil ticarethane olmus bazi yerler hastaları para olarak goruyorlar resmen

Soğan kürünü deneyin doktorunuza sorup. Bizim bir tanıdıkla başlayan cümleleri sevmem ama anlatmam gerek :) Kadının kisti ağırlığından asagı inmeye başlamış. Doktor ya ameliyat ya patlayıp vücuda yayılır demis. Soğan kürünü yaptı. Anlattığı kadarıyla doktorun ameliyatsız çözülemez dediği kist erimiş gitmiş. Doktorda nasıl yaptın bunu diye bayağı şaşırmıştı. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor sormadan yapmayın ama alternatif tıp çoğu zaman işe yarar :)
Yaa ne guzel fayda etmiş :) bn bi ara yaptm biraktm bi yorum da cocuk düşünülüyorsa uterus duvarini incelttiginden yumurta tutunamaz ne yazmislardi bi tedirgin oldum geri birakmistm ama yinede bi doktoruma danisaym bakalm😊

Cok haklisin canim insan guvenemiyor cidden ya ameliyat gerekiyorsa yada gerekmiyorsa ikilemde kaliyor. Hastahane degil ticarethane olmus bazi yerler hastaları para olarak goruyorlar resmen
hele bazıları tam komisyoncu :halay:şurada (bir merkezin adını veriyor) hsg çektir diyo özellikle. burda çektiriyim diyorum yook burda etkili çekmiyorlar gibi bişey dedi. hangi doktor olduğunu söylemiyim . o merkeze gittiğimde de hangi doktor yolladı diye soruyolar. ben safım tabi sonradan jeton düştü. bu kulaklar neler duydu neler diyeyim kısaca

hele bazıları tam komisyoncu :halay:şurada (bir merkezin adını veriyor) hsg çektir diyo özellikle. burda çektiriyim diyorum yook burda etkili çekmiyorlar gibi bişey dedi. hangi doktor olduğunu söylemiyim . o merkeze gittiğimde de hangi doktor yolladı diye soruyolar. ben safım tabi sonradan jeton düştü. bu kulaklar neler duydu neler diyeyim kısaca
Dogru canim benimde basima oyle birşey geldi iste bir doktor beni obur doktora yonlendiriyor tup bebek icin baska yere sakin gitme diyor baska doktor bulursan yaz beraber arastiralimbenden habersiz birsey yapma diyor herkezin gozunu hirs burumus diyor seninde para burumus haberim yokmus ayyy cok fenalar inancaktim nerdeyse 🙄🙄 saglam insani tup bebek ve ameliyata sokucak kadar insafsizlar 😠

Cok tesekkur ederim. Ben iclerinden hayit civanpercemi ve aslanpencesi iciyorum bunlarin boyle uclu sekilde bir faydasi olur mu peki?
Elbette olur ama ne kadar çok birbirini destekleyen bitki varsa daha çabuk etki eder sadece. 3 bitkiden aldığınız destek 10 bitkiden aldığınız destek farklı olur birinin etkisini uzun sürede alırsınız diğer bitkinin etkisini kısa sürede 🧚🏻‍♀️

Merhaba hayırlı olsun öncelikle :) bu tür macunlar kisti daha çok büyütmüyor mu acaba?

Adı masum çikolata kisti ama kendisi endometriozis; kronik bir otoimmun hastalık. Kist yapması ultrasonda görülebilen bir sonucu, kist sayesinde tanı koyulabilmesi bence bir şans çünkü onun dışında rahim boşluğunun ve en uç ve çok nadir olarak da vücudun başka yerlerde de olabiliyor ve doktorlar bulamıyor.

Kist hamileliğe engel değil ancak 8 cm büyük bir kist. Hamilelik esnasında da komplikasyonlara sebep olabiliyor denilmişti doktorum tarafından. Endometriozis konusunda uzmanlığı olan başka bir kadın doğumcuya gitmenizi öneririm. Ameliyat konusunu kistin büyüklüğü, ağrı yapma durumu, kadının bebek isteği, amh yumurta rezervi vb. gibi birçok faktör etkileyebiliyor. Soğan kürü konusuna da ben azami temkinle yaklaşıyorum artık; çünkü kür yapmaya başladığımda hormonlarımın dengesi bozuldu korkunç ağrılar yaşadım ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Ameliyattan sonra ağrılarım geçti. Bu hastalık hormon dengesinin (östrojenin) bozuk olmasından kaynaklı zaten. Dolayısılya soğan kürü, macun vb. şeyler şahsi fikrim çok tehlikeli; iyi de gelebilir ancak kötü gelmesinin geri dönüşü yok. Evet tekrlayabiliyor ama bu hastalığa sahip olan kadınların yaşam alışkanlıklarını (beslenme, egzersiz, takviye vb.) değiştirmesi elzem; çünkü malesef çaresi yok. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Adı masum çikolata kisti ama kendisi endometriozis; kronik bir otoimmun hastalık. Kist yapması ultrasonda görülebilen bir sonucu, kist sayesinde tanı koyulabilmesi bence bir şans çünkü onun dışında rahim boşluğunun ve en uç ve çok nadir olarak da vücudun başka yerlerde de olabiliyor ve doktorlar bulamıyor.

Kist hamileliğe engel değil ancak 8 cm büyük bir kist. Hamilelik esnasında da komplikasyonlara sebep olabiliyor denilmişti doktorum tarafından. Endometriozis konusunda uzmanlığı olan başka bir kadın doğumcuya gitmenizi öneririm. Ameliyat konusunu kistin büyüklüğü, ağrı yapma durumu, kadının bebek isteği, amh yumurta rezervi vb. gibi birçok faktör etkileyebiliyor. Soğan kürü konusuna da ben azami temkinle yaklaşıyorum artık; çünkü kür yapmaya başladığımda hormonlarımın dengesi bozuldu korkunç ağrılar yaşadım ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Ameliyattan sonra ağrılarım geçti. Bu hastalık hormon dengesinin (östrojenin) bozuk olmasından kaynaklı zaten. Dolayısılya soğan kürü, macun vb. şeyler şahsi fikrim çok tehlikeli; iyi de gelebilir ancak kötü gelmesinin geri dönüşü yok. Evet tekrlayabiliyor ama bu hastalığa sahip olan kadınların yaşam alışkanlıklarını (beslenme, egzersiz, takviye vb.) değiştirmesi elzem; çünkü malesef çaresi yok. Umarım herşey gönlünüzce yorumu
Yorumunuz icin teşekkür ederim.her adet doneminde o kdr agri çekiyorum ki yeter artk ameliyat olacağım diyorum ama sonra biraz araştırıyorum ameliyat olduktan 3 ay 5 ay 1yil sonra tekrarlamalar olmus hep sonra diyorum ki hayr bu cozum degil suan tek hedefim hayrlisiyla gebe kalabilmek ve sezeryan sirasinda kistimi aldrmak ama iste kist varken insanin kafasi rahat olmuyor ki surekli olacak mi olmayack mi diye diye kendimi yiyorum doktorum en kotu tup bebek olur takma diyor ama tup bebek gunumuzde hem maliyetli hemde psikolojikman hazr olmak gerekiyor ve ben hazir degilim insallah allah herkesin gonlunune göre verir ne diyeyim😔

Yorumunuz icin teşekkür ederim.her adet doneminde o kdr agri çekiyorum ki yeter artk ameliyat olacağım diyorum ama sonra biraz araştırıyorum ameliyat olduktan 3 ay 5 ay 1yil sonra tekrarlamalar olmus hep sonra diyorum ki hayr bu cozum degil suan tek hedefim hayrlisiyla gebe kalabilmek ve sezeryan sirasinda kistimi aldrmak ama iste kist varken insanin kafasi rahat olmuyor ki surekli olacak mi olmayack mi diye diye kendimi yiyorum doktorum en kotu tup bebek olur takma diyor ama tup bebek gunumuzde hem maliyetli hemde psikolojikman hazr olmak gerekiyor ve ben hazir degilim insallah allah herkesin gonlunune göre verir ne diyeyim😔
Sizi çok iyi anlıyorum. Kist genel olarak ortalama 3-5 yıl arasında tekrarlıyor. Beslenmenize dikkat etmenizi tavsiye ederim (karbonhidrat, tatlı, kafein vb. uzak durarak ve antioksidan ağırlıklı beslenerek). Allah yardımcımız olsun, amin.

Back