8 bucuk haftalik döbermannim var yardim edermisiniz

seningibilere verilecek elbet bir cevabim var ben burda aglemizin cocugumun piskoljisini anlatiyorum darma duman oldik diyorum sen lafa süperle basliyorsun umarim allahtan layigini bulursun umarim dünyan kararir umarim tek dostun yerden göge yükselen yerden asaga inenler olur budan sonraki tek dilegim her elimi namazda açişim senin icin olacak emin ol sen bu yazdigini unutacksin günün birinde ama ben her nefesimde her secdeye indigimde her duvam da seni unutmuyacagim artik sana burda cevap vermiycegim cevabimi baska türlü ulastiracagim emin ol o cevabinda benden oldugunu bir gün anliycaksin zaten anlamasanda demki allah bile anlamamani sagliyordur sözün bitigi yer istedigini yaz buyur sayfa senin
Beddualarınız hiç kaale almıyorum, iade bile etmiyorum yazık günah diyerek. İçiniz bu kadar kötüyken zaten beddualarınızın tutacağına da inanmıyorum. Namaz kılarken birinin kötülüğünü isteyerek ibadet edecek olmanız zaten ironik, bence daha hayırlı şeyler isteyin kendiniz için. Siz bilirsiniz yine de.

Mesajımı bir kere daha okuyun diyeceğim ama sanmıyorum ki anlayasınız.
Bakın ne demişim:
"Yani sizin ceza almanız, köpeğinizin barınağa alınması değil tabii ki öyle anlamayın asla. Aksine çok üzüldüm size de köpeğe de. Hayırlısı olsun hepiniz için."

Son düzenleme:
Beddualarınız hiç kaale almıyorum, iade bile etmiyorum yazık günah diyerek. İçiniz bu kadar kötüyken zaten beddualarınızın tutacağına da inanmıyorum. Namaz kılarken birinin kötülüğünü isteyerek ibadet edecek olmanız zaten ironik, bence daha hayırlı şeyler isteyin kendiniz için. Siz bilirsiniz yine de.

Mesajımı bir kere daha okuyun diyeceğim ama sanmıyorum ki anlayasınız.
Bakın ne demişim:
"Yani sizin ceza almanız, köpeğinizin barınağa alınması değil tabii ki öyle anlamayın asla. Aksine çok üzüldüm size de köpeğe de. Hayırlısı olsun hepiniz için."
(Süper) diyerek başlanan bir başlıgın neyini yanliş anlamıyacağım gerisini okumama bile gerek yok kara olan senin vijdanin ¿..ilahi adelet herzaman teceli eder er yada geç

Eki Görüntüle 1542838
Bugun cok şeyler yasadim cok kötü bir gün gecirdim esimin aldigi köpekgin evraklari saglik karnesi sahteymiş polisler geldi sorgular sualer nerden aldiniz kimden aldiniz gibi vs seyleri yasadik tabi bunu kisa yaziyorum köpegi elimzden aldilar köpek siginma evine gönderildi yalvardim olmadi agladim olmadi bizim sucumuz nedir adres beli yer beli gidin köpegi saatan adamin ifadesini alin dediysekte suclu biz ollduk bide yasal islem baslatildi köpek 15 haftalik olana kadar hergün 40 milyon ücret ödememizi söylediler kizim aglamaktan heba oldu benim suratim aglamaktan şiştī nekadar kötü bu dünya adeltin nerde dünyaaa:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Nasıl ya? Evden nasıl alabilirler ki köpeği? Böyle bir hakları var mı? Farz edelim ki sokak köpeği aldık ne olacak o zaman?Çok geçmiş olsun

X