8 de başlıyor da baya uzak. O kadar yorgunum ki Sephoraa bir de tiroit çıktı ya her şeyden nem kapar oldum. Bir yerim ağrıyınca korkuyorum hemen elimi netten bilmem ne kanserini ararken buluyorum..Bu cuma randevum var. Ödüm kopuyor sonuçlar nasıl diye.
Doktor 3 ay sonra gel dedi ama ben duramadığım için başka bir hastaneye gidip baktıracağım.
Dereotu falan yiyorum. ay kaybolmuş falan olursa bir mucize..
8 de başlıyor da baya uzak. O kadar yorgunum ki Sephoraa bir de tiroit çıktı ya her şeyden nem kapar oldum. Bir yerim ağrıyınca korkuyorum hemen elimi netten bilmem ne kanserini ararken buluyorum..Bu cuma randevum var. Ödüm kopuyor sonuçlar nasıl diye.
Doktor 3 ay sonra gel dedi ama ben duramadığım için başka bir hastaneye gidip baktıracağım.
Dereotu falan yiyorum. ay kaybolmuş falan olursa bir mucize..
Yok o kadar çabuk kaybolmaz.
Bu arada annemlere gidemedim bu hafta sonu ama aklımdasın, unutmadım yani.
Ben de şimdi hastaneden geldim, 5 tüp kan verdim. Bakalım ne çıkacak sonuçlar, aklım hep orda.
Yok o kadar çabuk kaybolmaz.
Bu arada annemlere gidemedim bu hafta sonu ama aklımdasın, unutmadım yani.
Ben de şimdi hastaneden geldim, 5 tüp kan verdim. Bakalım ne çıkacak sonuçlar, aklım hep orda.
Bn ziraatin sınavına girdim 3 yıl once. Barajı geçen herkesi mulakata cağırıcaklardı barajı gecmeme ragmen mulakata dahi çağırılmadım.. Hiç umudum yok o yuzden
Kuzenim Yapı Kredide çalışıyor maaşı ne bilmiyorum ama izin konusunda çok şanslı. Tedavi olduğu için 90 günlük raporlar aldı. Maaşını tam yatırdılar hep. Bir yılın yarısı kadar bile çalışmadı ağır tedavi gördüğü için. Özel kurumda bu kadarını tahmin etmezdim asla.