• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 8 aylık kızıma en iyi burun açıcı varMIIIIIIIII

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
HANIM arkadaşcıklarım kızımın burnu kapalı ve ne kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

tonimer var onu kullanıyorum ben burnu tıkandığında başka ne var bilmiyorum zaten.

İlk once okyanus suyu sikip burnunun yumusamasini bekliyorum, daha sonra burun asiratoruyle temizliyorum ( otri bebenin burun aspiratorunu kullaniyorum) tertemiz oluyo sende dene ise yariyo cok memnunum.

serum fizyolojik en iyisi hijyenik ayrıca göz temizliğinde de kullanılıyor 18-19 tl civarı fiyatı

serumu şırıngaya çekip( küçük şırınga ) pıst pıst burnuna sıkıyorum ve muhteşem alet otri bebenin nazal aspiratörüyle çekiyorum.. çok geç keşfettim..ben diyodum böyle bi alet yapsalar falan meger varmış:) kendim agzımı dayayıp çektiğimi bilirim o mümükleri :)

okyanus suyu ve ardından kesinlikle otribebe burun aspiratörü
sonra hiç bişeycik kalmaz:1:

Back