8 aylık kızım

Yelbur

cücücükkk
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
7.073
39
358
İstanbul
Merhaba
8 ayını yeni doldurmuş bi kızım var.ve benim bazı şüphelerim.kızım gel gel yapıyo bay bayı yeni ögreniyo gibi tel sararı çok az yapıyo.emeklemiyo ama sürünüyo yuvarlanıyo.ben odadan çıkınca bazen aglıyo kucagımda biri gel diyince gitmek istemezse bana sarılıyo.ama özellikle 2 gündür ismine çok tepkisiz 10 kere sesleniyosak bir veya ikisine bakıyo o kadar.mama aba dede gibi heceleri söylüyo.bunlar normalmi acaba o kadar kafama takıyorumki deliricem artık.
Lütfen bi yol gösterin.

seslenince bakmamasına büyük ihtimalle kafayı takmışsınız. ben kızım da sekizinci ayın içine. bende çok düşünüyorum bunları. içinizi rahat tutun. bi sıkıntı yoktur inşallah.

Bebeklerin bağzı büyüme atağı dönemleri oluyor. Kısa süreliğine huy değiştiriyor. Örneğin ağlaması artıyor, uyuması zorlaşıyor. Hemen evhama kapılmayın. Ama biliyorum bu bir annelik hastalığı :) sadece ilgisini başka şeylere vermek istiyor olabilir. Her çocuğun gelişim süreci farklı seyreder. Başka dikkat çekici değişiklik fark ederseniz doktora danışmaktan çekinmeyin. Tahmin ediyorum babalar hep abrtma, saçmalama diye yaklaşıyor, saçma da olsa içim rahat edecek deyin. Ama bence kendinizi de yersiz üzmeyin. Öpün miniği benim yerime de :) Sevgiler.

seslenince bakmamasına büyük ihtimalle kafayı takmışsınız. ben kızım da sekizinci ayın içine. bende çok düşünüyorum bunları. içinizi rahat tutun. bi sıkıntı yoktur inşallah.

Teşekkür ederim evet inanılmaz kafaya taktım.aslında pimpirikli biri degilim ama pimpirik bi anne oşdum.yakınşar birnirine çocuklarımız siz yürütece koydunuzmu merak ettim

Teşekkürler.aynen tam hastalıklı bi insana dönüştüm ve etrafımdaki kimse beni anlamoypmuş gibi hissediyorum umarım geçicidir bu dönen hiç bakmouo degil bakıyo ama işte çpk degil.adından sıkıldı çocuk o ladar çok tekrarlıyorumki nörolpjiden randevu aldım götürücem bir hafta somra ama işte buralarada sorası geliyo insanın

Teşekkür ederim evet inanılmaz kafaya taktım.aslında pimpirikli biri degilim ama pimpirik bi anne oşdum.yakınşar birnirine çocuklarımız siz yürütece koydunuzmu merak ettim

evet koyuyorum az da olsa çok istemiyor ama olsun en azından biraz da olsa duruyor :)

Geçiyor merak etmeyin. Tamamen geçmiyor tabi ki ama azalıyor. Yürümeye, konuşmaya, bişeyleri kendi yapmaya başladığı zaman bazı evhamlar gidiyor. Yerine yenileri gelebiliyor tabi ama alışıyor galiba insan :)

Normal değil 100 metre de koşabilmeli daha 8 aylık annesi tabi normal
Ne bileyim canım ya sosyal medyada ezgiyle bir dogan çpcukşara bakıyorum emekliyolar falan benimkinde tık yok.ismine bakmıyo çok .ne biliyim hep endişe içindeyim hayır ailemde veya eşimin ailesindede özel çpcuklardan yok ama işte ya olursa diye hep bi evham bende delirmek üzereyim.her hareketini sorguluyorum

İnşallah geçer ya biran önce bi zaman çubugu olsada sag salim büyüdügünü görsem hemencik o derece kafayı yedirtti bu düşünceler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…