• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylik kizim cok tuhaflasti.tecrubeli anneler yardiminiz lazim

Radiance

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
21
0
6
34
Bartın
8 aylik kizim 2 haftadr sol elini iki bacagi arasina alip kndini kitliyo.terliyor sinirleniyo sonra oyuna donuyo.bu davranis gun icnde pek cok kez tekrrlanmaya basladi.kizm asiri hareketli bi yazi d enerjisini atamadigi icin bu tarz davranislar yapabilir diyordu.ne yapmaliyim nasil yaklasicagm sastim kaldim yardim edin:(

8 aylik kizim 2 haftadr sol elini iki bacagi arasina alip kndini kitliyo.terliyor sinirleniyo sonra oyuna donuyo.bu davranis gun icnde pek cok kez tekrrlanmaya basladi.kizm asiri hareketli bi yazi d enerjisini atamadigi icin bu tarz davranislar yapabilir diyordu.ne yapmaliyim nasil yaklasicagm sastim kaldim yardim edin:(

Cnm duyunca cok sasrdm ki yeni yeni duydum kız bebeklet masturbasyn yapıyrmus gecmis konulara bakarsan orda gormstm konuyla ilgili bilgiler var arastr istersen bi

Ya dikkatini dagitin oyuna yonlendirin falan diyo da zaten butun gun oyun oynuyoruz.genelde istemedigi bi sey oldugunda ya d ynlz kaldignda yapiyor.dikkat cekmk icin benimle ilgilen mesaji d olabilir..annelik cok zormus

Normal bence korkulacak bir şey yok eğer evde çok kısıtlıyorsnz biraz rahat bırakın heryeri karıştırsn

Zaten heryeri dagitiyor.cok hareketli.bidakka bos duramiyo.mutlaka bisryle ugrasmasi lazim.hep ayni eliyle yapiyo.ilgisini dagtmak icin o eline bi nesne veriyorum.bi sure sonra verdigim nesneyi dger eline aliyor ve yine yapiyor.acaba orasi kasiniyo falan mi.pisik falan yok ama

Bebek ve çocuklarda mastürbasyon az bilinen ama sık yaşanan birşeymiş. Benim de yeğenim yapıyordu. üzerine gitmeyip ve dikkat dağıtarak unutturduk (kolay olmadı) ama asla kızmak azarlamak ayıplamak olmadan. Uzmanlar normal diyor, hatta bir araştırmada erkek çocuklarda anne karnında ereksiyon oldukları gözlemlenmiştir yazıyordu.

Arkadasim kolay gelsin Allah yardimcin olsun. Hangi eliyle yaptigi onemli degil bence. Tesadufen bir kac kez yapmis mutlu olmus ilginizi cekmistir simdide devam ediyordur. Bebegin solak olabilir mi cunku bazxi bebeklerde 2yasina kadar her iki el kullanilirken bazi bebekler dogar dogmaz tercih yapabiliyor. Birde kilotlu corap giydiriyor musun bu da cocugun dikkatini bacaklarina yogunlastiriyor. Ben cocuk gelisimi mezunuyum. Universitede hocalarimiz cocuklara kilotlu corap giydirmenin zararli oldugunu soyluyordu.

Sonucta 8 aylik da olsa elini oraya koydugunda hosuna gittigini kesfetmis. Ustune gitme. Yapma deme.. herkesin dedigi gibi dikkat dagitmak cozum..

Back