- 8 Ağustos 2022
- 374
- 25
- 28
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegine susuzluktan bir sey olursa obur tarafta verirsin artik hesabini.Bütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Dini açıdan içim rahat etmedi normalde de çok su içemiyorum yani iftar ile sahur arası normalde yediklerimi içtiğimi yine aynı şekilde tüketiyorumÇevremde kimse tutmuyor. Sıvı alımı çok önemli değil mi son aylarda?Neden riske atıyorsunuz?
İşte sorun o normalde de gün içinde su içemiyorum çok şuan daha çok bile iciyorum diyebilirimSorun yok derken sen de yok ama o kadar susuzluk bebeğine zarar verebilir
Sahur ile iftar arasındaki saat farkı kadar mı içmiyorsunuz normalde deİşte sorun o normalde de gün içinde su içemiyorum çok şuan daha çok bile iciyorum diyebilirim
EvetSahur ile iftar arasındaki saat farkı kadar mı içmiyorsunuz normalde de
Yani demek istediğim riskli bir gebelik geçirmiyorum şükürBebeğinizin riski olmadığını bilecek kadar tıp bilgisine sahip misiniz?
Din konusuna giremiyorum burda.Sadece şöyle söyleyim zaruri durumlar için sonradan tutabilirsiniz. Sağlık öncelik burda. Suyu tükenirse bebeğin?Böyle bir ihtimal yok diyebilir misiniz?Dini açıdan içim rahat etmedi normalde de çok su içemiyorum yani iftar ile sahur arası normalde yediklerimi içtiğimi yine aynı şekilde tüketiyorum
Allah bile izin vermiş derken ayet bu konudaAllah bile gebelikte tutmamaya izin verirken bu neyin inadı ya? Haşa kafa tutar gibi..
Çocuğa bu sebepten bir şey olursa hesabı nasıl vereceksin acaba?
Riske atmıyorum yine yediğim herşeyi o arada yiyorum6 yıl tıp okumuş doktor, tutma diyorsa vardır bır bildiği.
Neden riske atiyorsun
Yahu tutun siz. Bilimi hice sayin, hatta doktoru hic takmayip evde dogum yapinAllah bile izin vermiş derken ayet bu konuda
Hanımefendi sağlık önemli. Sorunsuz gebelik diye bunu yapamazsınız.Allah bile izin vermiş derken ayet bu konuda
Bu uslubunuz neden ?Yahu tutun siz. Bilimi hice sayin, hatta doktoru hic takmayip evde dogum yapin![]()