şu yüzden sordum tatlım. aynı sorunu bende yaşadım. ilk evlendiğimiz zamanlar neredeyse hergündü ilişkimiz. en başlarda hiç sorunum yoktu hatta ilk gecem bile çok rahat geçmişti. fakat bir zaman sonra ilişki sırasında ağrı olmaya başladı kuruluktan. önsevişme nekadar uzun bile olsa yeteri kadar ıslanmıyodu halbuki böyle olmuyodu önceden. ağrılar acıya dönüştü kabus oldu eşim bile farketti değişimi sanki içerde yara var diyodu onda da yanma oluyomuş. bu sırada sarı akıntılarım başladı. doktora gittim akıntı için. doktor muayene ederken bile oo çok fazla akıntın var çok fazla enfeksiyon var dedi. antibiyotik yazdı ki daha yeni hamileydim mecbur kullandım yoksa bebeğime zarar verebilirmiş. çok şükür geçti. doktora bu sorunumu anlatmadım fakat düzeldim. bunu araştırdım öyle kendimce (kimyager olduğum için tıbbi bilgim var ) evlilikle beraber rahim tamamen farklılaşıyor ve enfeksiyonlara daha rahat zemin oluyor çünkü zar yok. ve ben biraz da titiz olduğumdan vajinamı da hep yıkardım meğer bu yanlışmış. oradaki yararlı bakterileri kayganlığı sağlayan bakterileri öldürüyormuş. artık bunu yapmıyorum. ve çok sık ilişki de tahrişe yol açıyor bunu anladım