8 aylik evliyim ve hala kuruluk yasiyorum.yardimlarinizi bekliyorum

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
96
8 au oldu evleneli. Ilk zamanlar hic problem yoktu. Her pozisyonda iliskiye cok rahat girebiliyordum. Fakat simdi o kadar kurulugim var ki agridan ve onun korkusundan dogru durust bile giremiyorun iliskiye. Korunmuyorum da!! Siz de boyle oldunuz mu? Atlattiysaniz nasil atlattiniz bana soyler misiniz? Inanin cok bunaldim ;(

canım ilişki sıklığınız nedir en başından beri?

Canim cok degismekle birlikte genellikle haftada 3-4 defa. Normal mi acaba?

şu yüzden sordum tatlım. aynı sorunu bende yaşadım. ilk evlendiğimiz zamanlar neredeyse hergündü ilişkimiz. en başlarda hiç sorunum yoktu hatta ilk gecem bile çok rahat geçmişti. fakat bir zaman sonra ilişki sırasında ağrı olmaya başladı kuruluktan. önsevişme nekadar uzun bile olsa yeteri kadar ıslanmıyodu halbuki böyle olmuyodu önceden. ağrılar acıya dönüştü kabus oldu eşim bile farketti değişimi sanki içerde yara var diyodu onda da yanma oluyomuş. bu sırada sarı akıntılarım başladı. doktora gittim akıntı için. doktor muayene ederken bile oo çok fazla akıntın var çok fazla enfeksiyon var dedi. antibiyotik yazdı ki daha yeni hamileydim mecbur kullandım yoksa bebeğime zarar verebilirmiş. çok şükür geçti. doktora bu sorunumu anlatmadım fakat düzeldim. bunu araştırdım öyle kendimce (kimyager olduğum için tıbbi bilgim var ) evlilikle beraber rahim tamamen farklılaşıyor ve enfeksiyonlara daha rahat zemin oluyor çünkü zar yok. ve ben biraz da titiz olduğumdan vajinamı da hep yıkardım meğer bu yanlışmış. oradaki yararlı bakterileri kayganlığı sağlayan bakterileri öldürüyormuş. artık bunu yapmıyorum. ve çok sık ilişki de tahrişe yol açıyor bunu anladım

Canim anlattiklarin aynisini ben de yasadim. O akinti ve enfeksiyonu bende yasadim bana suda eriyen antibiyotik verdi inan o kadar ishal yapti ki beni hepsini bitirmeden biraktim ilaci. Sonra baska bir dr.a gorundum hersey normal hicbir akinti enfeksiyon yok tamamen senden kaynakli. Psikolijik kendini birakamiyorsun dedi. Tamam psikolojik oldugunu bende dusunuyorum. Ama herseyi gec o agri olduktan sonra ben kendimi nasil rahat hissedebilirim ki?! Kayganlastirici kullanmak da benim icin ayri bir izdirap kendimi sorunlu hissetmeme neden oluyor. Bu hep boyle mi devam edecek?

tedavini kesmeseydin keşke.akıntın devam ediyor mu hala? bence bi doktora daha görün muayenen iyice yapılsın eminim ki düzelicek durumun. kendini de suçlama sağlık bu elimizde değil ki. her derdin var dermanı sabret. dediğim gibi tekrar bi muayene ol bence

Canim benim ben o tedaviden sonra bu konuda prof olmus bir doktora gorundum iyice alttan kontrol etti filan. Hem zaten artik eskisi gibi akintim ve o peynir kesigi gibi seyler artik gelmiyor cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…