8 aylik bebis anneleri.bebekleriniz konusmaya basladi mi

2haftamiz kaldi 8.ayini tamamlamasina,bagirmaktan baska bisi bilmio daha

Bagirmak allah in emri zaten:) en cok gece.o kadar cok bagiriyo ki basim agriyor sesine.gaz problemi var hala

Anne diyor adıyla seslenince hı diyor lendi kendine büvvv gı vs sesler cıkarıyr bisey isteyincede hıı deyip istedigi seye uzanmaya calısyr:)

Emeklemeye basladi mi peki ya da kendi basina oturabiliyolar mi.bizmki sadece yuvarlaniyo da:)butun odayi turluyor yaramaz:)

Masallah bebisine:)bizm kiz cok zayif.ondan oturamiyo olabilir m.hemen de buldum bahanesini:) 73 cm. 7 bucuk kilo

Benim kizimda 9 ay 3 haftalik kilomuz 9 boy 75 cm hic bi zmn tombis olmadik ama çok şükür ideal gidiyoruz 5.5 aylik desteksiz oturdu 7 aylik emekleme başladı 8 aylikken tutunup kalkip koltuklar da gezinme başladı ve arti birşey gelişmedi daha konuşmaya gelince hicc aramiz yok ben de sen gibi merak ediyorum yasitlarini arada haddi diyor bi kaç kez dede dedi oda bitti dört gözle kelimelerini bekliyorumm😊

Son düzenleme:
Bizim kiz bedenen tembel ama dil masallah pabuc gibi:) hic susmuyo ki zaten..bu aralar bi de ehhh cikti.sinirlendigindr ehhh diye bagiriyor.asi bu kiz ya.isimiz var bizim)

mrb.lar sizden bişey rica edebilir miyim çocuğunuzun ayağını metreyle ölçebilir misiniz eni ve boyu kaç cm acaba? :) Hop diye konunuza girdim kusura bakmayın lütfen 8 aylık bi bebeğe hediye alıcam da duymuşssunuzdur belki hamur şeklinde kalıp çocuğun ayak izini çıkartıyorsunuz kalıbına koyup nazarlık olarak kullanıyorsunuz internet sitelerinde buldum da kaç aylık bebeklere göre olduğunu söylememiş sadece kalıbın boyutu 10 a 10 cm bebek büyük gelir mi bilemedim bi ölçebilirseniz sevinirim :) ayrıca 8 aylıkken çocuklar desteksiz otururlar telaşa gerek yok

Anne diyor adıyla seslenince hı diyor lendi kendine büvvv gı vs sesler cıkarıyr bisey isteyincede hıı deyip istedigi seye uzanmaya calısyr:)

Benim ki de anne dışında bunlarin aynısı ni yapıyo çağırıyorum hı diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…