Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
herkese merhabalar oğlum sekizinci ayını yeni bitirdi çok hareketli bir bebek şuanki kilosu 8.500 kilo boyu 75cm kilosu bana az geliyor iştahı yerinde ama gerçi doğum kilomuzda düşüktü 2900 doğdu 2600e düştü sizler bebeklerinize nasıl bir menü oluşturdunuz.bizim menümüz şöyle;
sabah 8:30 9:00 gibi kalkıyor ve beni mutlaka emiyor
saat 10:30 gibi kahvaltı veriyorum (3 tane bebek bisküvisi,birgün yumurta sarısı bir tuzsuz beyaz peynir koyuyorum,bir tatlı kaşığı ceviz,arada pekmez,4 kaşık tahıllı kaşık mamasıyla hazırlıyorum)
saat 12:00 (emziriyorum)
saat 14:00 çorba( hergün başka bir çorba yapıyorum tarhana,sebze,tel şehriye,pirinç çorbası gibi mercimek çorbasını malesef yediremedim asla sevmedi kıymada koyduğumda yediremiyorum öğürüyor bende kendi yaptığım buz kalıplarına koyduğum tavuk veya et suyundan atıyorum içine)
saat 17:00 meyve püresi yada yoğurt (yoğurdu fazla sevmiyor sadece birkaç kaşık)
saat 18:00 emziriyorum
saat00 arı muhallebi veriyorum çok seviyor
saat 10:30 uyku saati gelmiş oluyor aptamil içiyor 200cc sabaha karşı uyandığındada aptamil veriyorum
bizim günlük beslenme menümüz böyle şimdi çorbalarına tavuk ve balıkta koymaya başlayacağım sizin beişleriniz kaç kilo ve günlük beslenmeniz nasıl
selam canım benimde kızım 8,5 aylık bende sabahları 08,30 gibi kalkıyor bende emziriyorum sonra kahvaltı veriyorum sonra uyuyır kalkınca saat 15,00 gibi corbasını içiyor ben her corbayı içiriyorum artık 1700 de yogurt veriyorum akşamları muhallebiyi kaldırdım artık ben akşamları saat 1900 20 00 gibi akşam yemegi yiyor ne varsa evde püre gibi yapıp veriyorum saat 23,30 da 210 cc mamsını verip uyuyor gece kalkmıyor bida