- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 23
- 31
- Konu Sahibi concordia93
-
Öğlen tavuklu şehriyeli çorba / tarhana / kıymalı sebze çorbası yiyor. Kahvaltı da yumurta sarısı/ labne/ yaban mersini yiyor. Akşam da bizim yemeklerden veriyorum(tuzsuz). Günde gece de dahil toplam kaç cc mamaya düşmeliyim sizce ?Öğünlerde ne yiyor? Sadece kahvaltı yazmışssınız. Bir de bence mamayı azaltabilirsiniz artık, çok sanki.
Bebeklerin alması gereken bir sıvı gıda miktarı yok mu kabız olmaz mı dediğiniz gibi yaparsamEk gıdaya geçmissiniz, meyve sebze daha tazeyken neden püre ya da çorba vermiyorsunuz ? Mama gece yatarken yeter bence.
Gece yatmadan önce 150-200 cc yeter bence.Öğlen tavuklu şehriyeli çorba / tarhana / kıymalı sebze çorbası yiyor. Kahvaltı da yumurta sarısı/ labne/ yaban mersini yiyor. Akşam da bizim yemeklerden veriyorum(tuzsuz). Günde gece de dahil toplam kaç cc mamaya düşmeliyim sizce ?
Tuzu sonradan ekliyorum kendi tabağıma, salça da bebek salçası kullanıyorum.nasıl bizimle kız tuzsuz olacak??
günde 300 ml sıvı alması lazımBebeklerin alması gereken bir sıvı gıda miktarı yok mu kabız olmaz mı dediğiniz gibi yaparsam
Pek değil, ama mama vermesem 8.30 kahvaltı sonrası 12.30 a kadar aç durabilir mi ? Duramaz sanki..mamadan 1 saat sonra hemen öğle yemeği yiyiyormu bari
Günde kaç defa 120 içiyor ?benimkide 7 aylık 120 ml içiyor
Ben irmik pirinç unu vs hiç bişi vermiyorum. Sebze meyve yumurta ve protein dışında.peki kaşık mama vermiyormusunuz?
2,5 saatte 1Günde kaç defa 120 içiyor ?
O zaman sen 6-7 defa mama veriyorsun, ek gıdayı tüketiyor mu bu durumda ?2,5 saatte 1
tabiki 3 öğünO zaman sen 6-7 defa mama veriyorsun, ek gıdayı tüketiyor mu bu durumda ?
8 aylık bebek ek gıdayla doymaz. En az 3 öğün anne sütü veya mama almalıEk gıdaya geçmissiniz, meyve sebze daha tazeyken neden püre ya da çorba vermiyorsunuz ? Mama gece yatarken yeter bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?