• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aylık bebeğimi tekrar emmeye nasıl alıştırabilirim?

Panoa

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar, oğlum 8 aylık sütüm hala gelmeye devam ediyor 3 aya kadar emdi o da zoruna zor bir süre pompa ile devam ettim emmediği için bıraktık ama benim sütüm hala var. Her türlü pompa denedim yurt dışından getirttim ama o da çekim gücü yetmiyor. Elle sağım yaptım bir yere kadar o da yarısı akıyor dışarı. Ara sıra deniyorum ama mememi hep itiyor şimdi tekrardan göğüs ucu alıp deneyeceğim ama başka bildiğiniz yöntemler var mı? Çünkü ben hepsini denedim. Kızken de sütüm vardı prolaktin hormonun hep yüksek çıkıyordu hiçbir zaman düşmedi. Bugün yine pompa ile biraz sağıp biberonla verdim ama o şekil vermek istemiyorum sağmaya vaktim yok yerinde duramayan bir çocuk hep peşinde koşmam gerekiyor. Emzirmek istiyorum lütfen bir akıl verin bana. Uykuları da gündüz 10-15 dakika sağım yapmak için yetersiz bir süre benim için.

5 ay sağım yada emzirme olmadan nasıl süt olur. yada verilebilir mi ki acaba tadına baktınız mı hemen vermeseydiniz sütü. Belliki sizin hormanal bir sorun. Doktora danışin vermek icin bu sütü .
Sürekli iki saatte bir sağım yapıp tekrar sütünüzü çoğaltmak mümkün fakat emzirmek için emzirme danışmanından yardım alabilirsiniz.
Ayrıca gündüz 10-15 dk uyuması az uyanırsa uykuya döndürün en az 1 saat uykuda kalmasını sağlarsanız zamanla uzar gündüz uykusu.

5 ay sağım yada emzirme olmadan nasıl süt olur. yada verilebilir mi ki acaba tadına baktınız mı hemen vermeseydiniz sütü. Belliki sizin hormanal bir sorun. Doktora danışin vermek icin bu sütü .
Sürekli iki saatte bir sağım yapıp tekrar sütünüzü çoğaltmak mümkün fakat emzirmek için emzirme danışmanından yardım alabilirsiniz.
Ayrıca gündüz 10-15 dk uyuması az uyanırsa uykuya döndürün en az 1 saat uykuda kalmasını sağlarsanız zamanla uzar gündüz uykusu.
Bugün uç alıp emzirdim emdi çok şükür göğsümü sıktığımda sütüm fışkırdı. Kızken yüksekti prolaktin hormonum doktor çocuğun mı var demişti başta benim hiç inmedi o hormonum. Sezeryen ile doğum yaptım emzirir emzirmez sütüm geldi hemen bir ara artık dışarı akıyordu sütlerim çok ağrım oluyordu şimdi ara ara tekrardan alıştırmaya çalışacağım. Benim oğlumun uyku şeyi biraz değişik gözünü açar açmaz hemen dikiliyor beşikte 2 kere tekrar uyutsam 3. Ye uyumuyor gece de sık sık uyanan bir bebek 10 defa buluyor. Dediğim gibi sağarak pek sütüm çıkmıyor yetersiz kalıyor hastane tipi olanlar da çok pahalı 4 bin onlara alacak bütçem yok

Back
X