Çocuk Hastalıkları 8 aylık bebeğimbugünlerde durduk yere kusmaya başladı, neden olabilir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Arkadaşlar arasıra ağzına verdiğim bişeyi yutamayınca kusardı. buaralar yemeğini normal yerken, yada yemeğin üzerine 1 saat geçmiş olmasına rağmen durduk yere kusuyor. yaşadınız mı böyle bişey. Ateş falan yok. dişten mi diycem ama pek alakada kuramıyorum. devam ederse bir iki gün daha doktora götüreyim diyorum. ama bişeyi yoksa hırpalatmak istemiyorum bebeğimi o yüzden olağan bişeyse paniklemeyeyim....
Olurmu böyle, bu arada zorlanmadan kusuyor, hortum gibi yediğini çıkarıyor.

fışkırarak oluyosa hemen götür enfeksion olabilir çünki geçmiş olsun güzel haberler alırsın umarım

Bazen idrar yolu enfeksiyonuna bağlı olabiliyor şiddetli kusmalar.Enfeksiyon ateş yapmadan da vücudu etkileyebiliyor yani illede ateş şart değil.Ben olsam mutlaka doktora giderdim.Geçmiş olsun

ben genellikle üşüttüğüm zamanlarda bebeğim çok kusuyor.üşütmüş olabilir misin.ama yinede bir dr a götür derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…