Bebek İkinci El 8 aylık bebeğim için park beşik arıyorum yardım ederseniz mutlu oluruz

heparinaslan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
45
2
18
Ankara
8 aylık erkek bebeğim var eşim ziraat makinaları müh. okuyor, ancak zaruri giderlerimizi karşılayabiliyoruz. Beşiğe yatağa falan ihtiyacımız var şimdiye kadar bizimle uyuyordu ancak artık uyumuyor çok huzursuzlanıyor yatakta bize değdiğinde, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

canım hangi şehirdesiniz..benim elimde bir park yatak var yalnız yan filesinde hafif yırtıkları var düşünürseniz resim eklerim..

Merhaba bendede var topigime bakabılırsınız hem ikia yatak var hemde kraft marka cok hafif park yatak dusunursenız ben samsundayım Ankara'ya otobüs formasıyla yollarız

Son düzenleme:
ambar dediğiniz nedir? hangi kargoyla o kadar tuttu..ben biraz büyükçe bir kamyon göndermeye kalktım ki %30 indirimli gönderiyorum 60 lira istedilerdi..
ptt kargo ile park yatağı katlanıp konuluyor ya o şekilde birisinden aldım burada faturası o şekildeydi ambarda büyük yükleri uyguna götüren yerler mesela eniştem koşu bandı v.b. spor salonu malzemelerini oradan getirtiyor.bende yurt içi kargoyla bi oto koltuğu yolladım ist. 60tl tuttu.

ambar dediğiniz nedir? hangi kargoyla o kadar tuttu..ben biraz büyükçe bir kamyon göndermeye kalktım ki %30 indirimli gönderiyorum 60 lira istedilerdi..
canım google yaz ambar taşımacılığı diye çıkıyor nerelerde var incele bizim burda körfez ambarı diye var ablamın komşusu sahibi kamyon daha açıklayıcı bilgi var.

tamam canım ptt ye sorayım o zman ben ..evet katlı çantalı benimkide..oto koltuğu 60 lira iyiymiş dediğim gibi ben kamyonu sattım burdan bir arkadaşa birz büyükçeydi evet ama genede 60 lira tutması fazla geldi bana..aradım arkadaşıda ona da fazla geldi doğal olarak göndermediydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…