- Konu Sahibi heparinaslan
-
8 aylık erkek bebeğim var eşim ziraat makinaları müh. okuyor, ancak zaruri giderlerimizi karşılayabiliyoruz. Beşiğe yatağa falan ihtiyacımız var şimdiye kadar bizimle uyuyordu ancak artık uyumuyor çok huzursuzlanıyor yatakta bize değdiğinde, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..
Ankara'dayız düşmezse bebek sorun olmaz
anbar varsa yakınınızda çok ucuza götürüyor bu arada ben park yatak aldım 29-30 tl tutu kargosunooption siz nerede yaşıyorsunuz
anbar varsa yakınınızda çok ucuza götürüyor bu arada ben park yatak aldım 29-30 tl tutu kargosu
ptt kargo ile park yatağı katlanıp konuluyor ya o şekilde birisinden aldım burada faturası o şekildeydi ambarda büyük yükleri uyguna götüren yerler mesela eniştem koşu bandı v.b. spor salonu malzemelerini oradan getirtiyor.bende yurt içi kargoyla bi oto koltuğu yolladım ist. 60tl tuttu.ambar dediğiniz nedir? hangi kargoyla o kadar tuttu..ben biraz büyükçe bir kamyon göndermeye kalktım ki %30 indirimli gönderiyorum 60 lira istedilerdi..
canım google yaz ambar taşımacılığı diye çıkıyor nerelerde var incele bizim burda körfez ambarı diye var ablamın komşusu sahibi kamyon daha açıklayıcı bilgi var.ambar dediğiniz nedir? hangi kargoyla o kadar tuttu..ben biraz büyükçe bir kamyon göndermeye kalktım ki %30 indirimli gönderiyorum 60 lira istedilerdi..
ptt kargo ile park yatağı katlanıp konuluyor ya o şekilde birisinden aldım burada faturası o şekildeydi ambarda büyük yükleri uyguna götüren yerler mesela eniştem koşu bandı v.b. spor salonu malzemelerini oradan getirtiyor.bende yurt içi kargoyla bi oto koltuğu yolladım ist. 60tl tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?