8 aylik bebeğim ek gıda

ay550

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
68
16
8
27
Kizim bu gün tam 8 aylık dişleri henüz çıkmadı ek gıda olarak hep çatalla ezip yediriyorum pütürlü hiç yedirmedim çok ta korkuyorum boğulur diye ama hep internette önüme çıkıyor pankek tarifleri birde besinlerj haşlayıp eline verip yediriyorlar benmi cok evham yapıyorum bilemedim acaba sizler nasil yapiyorsunuz baslamalimiyim pütürlü yedirmeye

Ben veriyordum eline pankek sıkıntı yok etme yani . TelŞehriye ile başla pütürlüye, sonra arpa şehriye erişte derken makarnaya geçersin. Pankek ki yumurta sarısı yoğurt un muzlu yapardım azda karbonat muzu tekerlek kesip bir tatli kasiginda muz olacak şekilde pisisirirdim. Böylece ortası yumuşacık olurdu İlk ufak ufak yedir sonra o yiyecek eline ver çok seviyor bebeğim haha .

Kendi gözetimimde eline veriyorum ama büyük parça kopardiginda hemen ağzından çıkarıyorum. Biz katı seyleri yiyecek kıvama geldik çok şükür ama minik minik koparıp kendi ellerimle yediriyorum köfte gibi mesela. Ben blender ilk baştan beri hiç kullanmadım sadece corbalarda kullanıyorum. Hep çatalla ezdim ya da cam rendeden geçirdim. Yavaş yavaş pütürlüye sonrada katı seylere geçin korkmayın zaten boğazında kalınca hemen kendileri ögurerek çıkarıyor. Haberler vs benimde karşıma çıkıyor boğazında kalıp vs vefat etti diye bende çok korkuyorum ama hemlich manevrasini bilmek öyle şeylerin önüne geçer diye düşünüyorum sadece her zaman gozetiminizde olsun

Bende hep çatalla eziyorum ama iste hep korkuyorum bu ara hep meme istiyor zaten o yuzden belki kendi yemeye çalışırken daha cok hosuna gider diye düşündüm ama korktum

Ben de çok korkarak başladım. Ama dün pankek yaptım küçük küçük verdim ağzına damakları çok güçlü eziyorlar. Sıkıntı etme ama hep gözetimin altında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…