Bebek Beslenmesi 8.ayda ek gida ve blw yontemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lenoska

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
33
23
3
32
Merhaba 8.aydayız emzirme ve ek gıdayı nasıl yapıyorsunuz birde hergun yemek yapıyorum ertesi güne vermemeye çalışıyorum taze olsun diye buda çok yorucu oluyor iki ogün yemek pisiryorum farklı olsun diye ertesi güne buzdolabında saklamalimiyim ? Evden dışarı çıkamaz oldum kahvaltı ara ogün öğlen ve akşam veriyorum siz nelee yapıyorsunuz emzirme sıklığı nasıl arada kaşıkla yenmeyince blw yapıyorum ama baya az yiyor bu seferde

Selam güle güle büyüsün bebiş, şuanda tadımlarda zaten ufak ufak yediklerimizden vermiştim ben o aylarda tuz koymadan ona özel çok nadir uğraştım daha çok emdi emen bebek büyük şans. O zmnlar evdeydim her istediğinde emdi.

Kahvalti, ara ogun, ogle yemegi, ikindi cayi, aksam yemegi, gece mamasi.... bunlarla ugrasmayin, sadece stres demek bu kadar duzene odaklanmak. Cok sevdigi ya da yemeye ihtiyac duydugunu dusundugunuz seylerden vaktiniz varsa enerjiniz uygunsa ona ozel bir seyler hazirlayin. Onun disinda rahat bir anne olun. Ona gore bir sey varsa yesin yoksa emer. Her gun kahvalti yapmasa da olur. Taze yese iyi olur. Yemek cok isterse kalmis yemek de olsa verin. Kalmis yemegi sirf yemek ywmesi lazim diye yedirmeyin. Anlatabiliyor muyum, esnek olun, anneliginizi bir kaliba sokmaya calismayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…