Burda böyle olup hamile olanları gördük canım..Ovulasyon da catlamanin üzerinden 11/12gun geçti adetime 4/5gun var normalime göre . normalde bu zamanlarda ovulasyon da ikinci çizgi aşırı silik çıkardı ama dünden beri aşağıdaki resim gibi çıkıyor altta olan bugünün ama öncesinde unutup su içmiştim. Cumartesi test yapsam varsa cikarmi idrarda yada var olma ihtimali varmıdır ilk defa bir belirtimsi şey elime geçti kusura bakmayın insan birinde de böyle olduysa duymak istiyorEki Görüntüle 2600744
Her ışıkta bakıyorum bir saattir bana mı koyu geliyor diyeBurda böyle olup hamile olanları gördük canım..
Sen yap test varsa çıkar
Hcg yap sen en kısa zamanda inşallah umdugun gbi çıkarHer ışıkta bakıyorum bir saattir bana mı koyu geliyor diyeilk defa bu ay hiçbir yerimde agrimiyor ne kasık ne göğüs
Yarın da koyü cikarsa cumartesi sabah yapacağım inşallah teşekkür ederim cevabınız içinHcg yap sen en kısa zamanda inşallah umdugun gbi çıkar
Rica ediyorum beni de haberdar etYarın da koyü cikarsa cumartesi sabah yapacağım inşallah teşekkür ederim cevabınız için
Bende ayni bugün 4 gün falan var adetime. Bu ay ovulasyonla takip ettim yumurtlamami. Sen iyi cesaret edip test yapmssn ben kurbanlık koyun gibi sesszce adetimi beklyrm:)Ovulasyon da catlamanin üzerinden 11/12gun geçti adetime 4/5gun var normalime göre . normalde bu zamanlarda ovulasyon da ikinci çizgi aşırı silik çıkardı ama dünden beri aşağıdaki resim gibi çıkıyor altta olan bugünün ama öncesinde unutup su içmiştim. Cumartesi test yapsam varsa cikarmi idrarda yada var olma ihtimali varmıdır ilk defa bir belirtimsi şey elime geçti kusura bakmayın insan birinde de böyle olduysa duymak istiyorEki Görüntüle 2600744
Teşekkür ederim sırf bu yüzden yazma gereği duydum zaten kendi kendime heveslenmeyeym diyeValla umudunu kaybettirmek istemiyorum ancak bende ovulasyonla ögrendim adete 2 varken ve direk ikisi koyulaşmıştı yani bu koyuda degil ben çok gördüm adete yakınken ikimci çizginin koyulaştıgını ancak bu koyu değil. İnşallah vardır :) duam seninle yinede umutlanma üzülme sonra
aynı şeyi bende yaşadım test öyle çıkmışti o kadar heveslenmiştim ki ama değildi yAni sonra silikleşti . Yani en iyi sonuçta kandır adet gününü bekleyin bence veren Allah’tır ol dese zaten olur ovulasyon falan bahane yAni . İnşallah gerçekten hamilesinizdir ben yanılıyorumdur. Bende 8 aydır Bebek arayışındayım :)Ben dört beş aydır ovulasyon yapıyorum normalde hep silik çıkıyordu bu ay ondan
Teşekkür ederim sırf bu yüzden yazma gereği duydum zaten kendi kendime heveslenmeyeym diye
Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallahaynı şeyi bende yaşadım test öyle çıkmışti o kadar heveslenmiştim ki ama değildi yAni sonra silikleşti . Yani en iyi sonuçta kandır adet gününü bekleyin bence veren Allah’tır ol dese zaten olur ovulasyon falan bahane yAni . İnşallah gerçekten hamilesinizdir ben yanılıyorumdur. Bende 8 aydır Bebek arayışındayım :)
AminnnnnnnnnnAllah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah
İşteyim henüz ama akşam da geç gideceğim ovulasyon yapıp kafamı karıştırmadan pazarı bekleyip bhcg idrar testi yapsam diye düşünüyorum ama
Sen yap bugun yine ovulasyon akşam koyuysa zaten vardır anlarız yani. Hem şeye bak direk iki çizgi oluşması gerek yAni pik olduğunda öyle oluyor ya öyle. Sonradan degil ikimci çizgi koyulaşması akşam yapda at bakalımBiraz karnım da ağrıyor , hamile olmayı çok istiyorum o yüzden ovilasyona ümitle baktım ama sonra bir gün sürdü o ümit yine yoktur yapıp agliycam boşver diyeben hamile sanmak istiyorum ama her ay olmamıştır diye oluyor kafamda milletin aksine ilk defa bir ışık görmüş gibi oldum ama o da geçti icimden
İki saat su icmeme olayini uyumadan yapma fırsatım olursa yapayimSen yap bugun yine ovulasyon akşam koyuysa zaten vardır anlarız yani. Hem şeye bak direk iki çizgi oluşması gerek yAni pik olduğunda öyle oluyor ya öyle. Sonradan degil ikimci çizgi koyulaşması akşam yapda at bakalım
O farketmiyor sen gebelik için yapıcaksın lh için degilİki saat su icmeme olayini uyumadan yapma fırsatım olursa yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?