• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay olduk ve yardımmmm

Nörolojinin yapacağı refleks kontrolü birçok şeyi götürdüğüm doktorlarda yaptı normal ama bi baygınlık var anlamadık dediler nöroloji görse iy olur dediler
Aynı şeyleri yapmış olsalar neden nörolojiye yönlendirsinler? Anlamadık demişler işte demek ki bir üst merkeze gitmesi gerekiyor. Bakın evlat söz konusu burada. Bişi var ya da yok diyemeyiz ama diyecek olan varken zaman kaybetmek neden

8 aylık olduk kızım başını tutuyor ayakları sağlam basıyor ek gıda yiyo kilosu boyu iyi. Amaaa desteksiz oturamıyor göz kordinasıyonh hala zayıf kıcakta her daim baygın bakıyor her gören uykusu gelmiş diyor. Sırt üstü yatarken boncuk gibi bakıyor oyuncaklarını alıyor sap soka dönüyor 5 defa yüz üstü döndü. Ama dik duramıyor. Başına böyle bişey gelen tanıdığı olan var mı bebeklerniz nasıl
Oturması için 9.aya kadar beklenebiliyor en fazla ama başka bir bulgu yoksa tabi. Çocuk doktorunuz aylık kontrolde bir şey demedi mi? Bence sizin durumda mutlaka çocuk nöroloğuna gidin. İnşallah bir şey yoktur ama bunu eş dost değil doktor söylesin.

Maalesef götürsem bile mr çekmek isteyecekler babası olmadan böyle işr kalkışamam
Benim yeğenime mr çekildi hiç , mr zararlı değil bebeği uyutup çekiyorlar. Üniversite hastanesine götürün orada mr dan önce tüm incelemeler yapılıyor sonra gerekli olursa mr çekilir

Oturması için 9.aya kadar beklenebiliyor en fazla ama başka bir bulgu yoksa tabi. Çocuk doktorunuz aylık kontrolde bir şey demedi mi? Bence sizin durumda mutlaka çocuk nöroloğuna gidin. İnşallah bir şey yoktur ama bunu eş dost değil doktor söylesin.
Bugün fizyoterapiste başladım haftaya nörolojiye gidicem belden aşağısı iyi ayında ama omuzlarındaki kaslar zayıf dedi ona rağmen başını çok iyi tutuyor aslında ilk ğst taraf güçlenir ama kolları uzun olduğu için bile olbilir bu durum dedi muhtemelen genetik test yaparlar dedi

O 1,5 yaşında çekildi. Ama mr ın bilimsel olarak bir zararı yok,radyasyon ya da x ışını yok mr da. Sadece manyetik alandan yararlanıyor ve radyo dalgalarını kullanıyor. Mr zarar verecek diye korkuyorsanız korkmayın.
Evladınız var mı bilmiyorum ama evladımın bayılmasını yüreğim kaldırmıyor fazla duygusal yaklaşıyor olabilirim

Evladınız var mı bilmiyorum ama evladımın bayılmasını yüreğim kaldırmıyor fazla duygusal yaklaşıyor olabilirim
Evet var, yeğenim de çocuğum gibi zaten. .Yanlarında anestezi uzmanı oluyor ve çekim 20 dk ise o kadar bayıltacak kadar veriyorlar doz çok az oluyor. Benim kızıma da farklı işlemler yapıldı,ben önce güveneceğim doktor bulurım, ondan sonra doktor gerekli görüyorsa çok dramatize etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta keyif için değil sağlık için yapılıyor, erken teşhisle hemen düzelecek bir şeyin ertelenmesi beni daha çok korkutuyor. O nedenle bence acil güveneceğiniz bir nörolog bulun o ne uygun görürse ilerlersiniz.

Back