Ben bebekte bir sorun olduğunu düşündüm şuan . Bu durumda olsaydım 1 saniye durmaz hemen gerekli doktorlara götürürdüm .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 ay olduk ve yardımmmm
- Konu Sahibi tara1921
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek fikir alma pasif üzülüyorum yardıım yorum yapın lütfen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynı şeyleri yapmış olsalar neden nörolojiye yönlendirsinler? Anlamadık demişler işte demek ki bir üst merkeze gitmesi gerekiyor. Bakın evlat söz konusu burada. Bişi var ya da yok diyemeyiz ama diyecek olan varken zaman kaybetmek nedenNörolojinin yapacağı refleks kontrolü birçok şeyi götürdüğüm doktorlarda yaptı normal ama bi baygınlık var anlamadık dediler nöroloji görse iy olur dediler
- 9 Nisan 2018
- 1.417
- 3.793
- 133
Oturması için 9.aya kadar beklenebiliyor en fazla ama başka bir bulgu yoksa tabi. Çocuk doktorunuz aylık kontrolde bir şey demedi mi? Bence sizin durumda mutlaka çocuk nöroloğuna gidin. İnşallah bir şey yoktur ama bunu eş dost değil doktor söylesin.8 aylık olduk kızım başını tutuyor ayakları sağlam basıyor ek gıda yiyo kilosu boyu iyi. Amaaa desteksiz oturamıyor göz kordinasıyonh hala zayıf kıcakta her daim baygın bakıyor her gören uykusu gelmiş diyor. Sırt üstü yatarken boncuk gibi bakıyor oyuncaklarını alıyor sap soka dönüyor 5 defa yüz üstü döndü. Ama dik duramıyor. Başına böyle bişey gelen tanıdığı olan var mı bebeklerniz nasıl
- 9 Nisan 2018
- 1.417
- 3.793
- 133
Benim yeğenime mr çekildi hiç , mr zararlı değil bebeği uyutup çekiyorlar. Üniversite hastanesine götürün orada mr dan önce tüm incelemeler yapılıyor sonra gerekli olursa mr çekilirMaalesef götürsem bile mr çekmek isteyecekler babası olmadan böyle işr kalkışamam
Bugün fizyoterapiste başladım haftaya nörolojiye gidicem belden aşağısı iyi ayında ama omuzlarındaki kaslar zayıf dedi ona rağmen başını çok iyi tutuyor aslında ilk ğst taraf güçlenir ama kolları uzun olduğu için bile olbilir bu durum dedi muhtemelen genetik test yaparlar dediOturması için 9.aya kadar beklenebiliyor en fazla ama başka bir bulgu yoksa tabi. Çocuk doktorunuz aylık kontrolde bir şey demedi mi? Bence sizin durumda mutlaka çocuk nöroloğuna gidin. İnşallah bir şey yoktur ama bunu eş dost değil doktor söylesin.
Kaç aylıkken çekildiBenim yeğenime mr çekildi hiç , mr zararlı değil bebeği uyutup çekiyorlar. Üniversite hastanesine götürün orada mr dan önce tüm incelemeler yapılıyor sonra gerekli olursa mr çekilir
- 9 Nisan 2018
- 1.417
- 3.793
- 133
O 1,5 yaşında çekildi. Ama mr ın bilimsel olarak bir zararı yok,radyasyon ya da x ışını yok mr da. Sadece manyetik alandan yararlanıyor ve radyo dalgalarını kullanıyor. Mr zarar verecek diye korkuyorsanız korkmayın.Kaç aylıkken çekildi
Evladınız var mı bilmiyorum ama evladımın bayılmasını yüreğim kaldırmıyor fazla duygusal yaklaşıyor olabilirimO 1,5 yaşında çekildi. Ama mr ın bilimsel olarak bir zararı yok,radyasyon ya da x ışını yok mr da. Sadece manyetik alandan yararlanıyor ve radyo dalgalarını kullanıyor. Mr zarar verecek diye korkuyorsanız korkmayın.
- 9 Nisan 2018
- 1.417
- 3.793
- 133
Evet var, yeğenim de çocuğum gibi zaten. .Yanlarında anestezi uzmanı oluyor ve çekim 20 dk ise o kadar bayıltacak kadar veriyorlar doz çok az oluyor. Benim kızıma da farklı işlemler yapıldı,ben önce güveneceğim doktor bulurım, ondan sonra doktor gerekli görüyorsa çok dramatize etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta keyif için değil sağlık için yapılıyor, erken teşhisle hemen düzelecek bir şeyin ertelenmesi beni daha çok korkutuyor. O nedenle bence acil güveneceğiniz bir nörolog bulun o ne uygun görürse ilerlersiniz.Evladınız var mı bilmiyorum ama evladımın bayılmasını yüreğim kaldırmıyor fazla duygusal yaklaşıyor olabilirim