• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri 8 Ay Dayanan " Fönlü Saçlar " Geliyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ama ben üzüldüm ,fön müşterilerimi kaybedecekmiyim şimdi..senağlamasenağlama

benim kuaför anlattı,yapılıyormuş ama saç mahvoluyormuş..aynı rasta gibi..8 ay sonunda kisacık kesiolarmış saçı..ayrıca 600ytl ye yapıodu 2 sene öncce..

harika bir işlemdir kendisi 2 defa yaptırdım yarın 3.yü yaptırıcam saçları besliyor ve bakım yapıyor parlamalarını sağlıyor herkese tavsiye ediyorum saçlarımda en ufak bir yıpranma olmadı

arkadaslar kuaför pek cok arkadasım var hiç biri önermedi sakın yapma mahvedersin sacları cok yııpratıyor dedi ve ben vazgeçtim oysa yaptırcaktm kararlıydım

arkadaşlar ben yaptırdım ve tam iki sene oldu saçlarımı ne kestiler ne yandı hem de 10 gün arayla iki kez yaptırdım.ancak uygulamadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum önlerim dümdüz oldu bu da demek oluyorki bu ilaç gerçekten doğru ama arkalarda daha fazla saç olduğu için midir bilmem önler gibi olmadı.üstüne bidaha yaptılar gene dümdüz olmadı.ama çok rahat ettim zaten pırasa saçı sevmem dalgası kırıldı banyodan sonra kurutup ölece kulllanabildim hala da kullanıyorum dipler kıvırcık gelio ama aşağıları da dalgalı olduğundan belli olmuyor. aşırı koyun gibi kıvırcık saçınız yoksa yaptırın derim 350ye yaptırmıştım ben

artık dalgalı saç moda..
bir ara etrafta saçı ütülü kızlardan geçilmezdi ....şimdi dalgalı saçlar moda...benim saçım düz kalıcı su dalgası yaptırmak istiyorum ama saça baya zarar veriyomuş...

ben de istiyorum.dalgalı saçlara sahibim.istanbulda yaşıyorum.acaba gaziosmanpaşa civarlarında yapılan bir kuaför var mı.bilen bilgilendirirse çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler.

benim kuaför anlattı,yapılıyormuş ama saç mahvoluyormuş..aynı rasta gibi..8 ay sonunda kisacık kesiolarmış saçı..ayrıca 600ytl ye yapıodu 2 sene öncce..

harika bir işlemdir kendisi 2 defa yaptırdım yarın 3.yü yaptırıcam saçları besliyor ve bakım yapıyor parlamalarını sağlıyor herkese tavsiye ediyorum saçlarımda en ufak bir yıpranma olmadı

bu iki cevap fisfisfis

saça zararlı diye bende duydum ama besledi diyenlerde var
gerçi benim saçım röfleden dolayı mahvoldu bunu da yaptırsam saçım kalmaz
belime gelen saçlarımı kısa bi süre önce omuzlarıma kadar kestirdim
eğer yıpratıyorsa kötü olur ama ne güzel düzleştirici olmadan yıka çıksempatiksalakcinni

Ben düz saçı fazla beğenmiyorum ama bazen iyi oluyo değişiklik o yüzden canım isteyince fön çekerim genelde dalgalı kullanırım
Eğer düz saçı sevseydim yaptırırdım,düz saç sevenler için harika bişey!

arkadaşlar bu uygulamanın asıl amacı saçı düzleştirmek değil,keratin yükleyerek beslemek,röfleden,boyadan yıpranmış saçları yenilemektir.Saçı yakıyormuşi çok zarar veriyormuş demek kulaktan dolma bilgilerle devrim olarak nitelendirilen bu yöntemi çok hafife almak olur,çok kıvırcık saçlar dipten çıktığında ne olur bilmiyorum ama özellikle röfleden yanmış,kabaran ,kurumş ve kestirmekten başka çarem yok diyenlere mucize bir çözüm...Saçı yeniliyor..Üstüne boya yapabiliyorsunuz..Haksızlık etmeyin...

Kızlar, bu uygulamayı yaptıranlar dalgalı veya bukleli saç istediğinde ne yapıyor? Arada farklı şekilde kullanabiliyor muyuz yoksa 8 ay hep düz mü gezmek zorunda kalıyoruz?

ben 4-5 senedir düzenli olarak yaptırıyorum hem düzleştirmek hem de beslemek için bu işlem kim diyorsa zarar veriyor diye bence yaptırdığı kuaförün yanlışıdır.röfleli permalı saçlara yapmıyorlar zaten tavsiye etmiyorlar iyi sonuç alınmıyormuş.bu işlemin gerçekten eğitimini almış bir kuaförde yaptırmanız daha iyi olur.benim 4-5 senedir saçlarıma birşey olduğu yok valla üstelikte ince telli saçlarım.

arkadaşlar lütfen eskiden yapılan defrize işlemiyle karıştırmayalım bu işlem saça çok veriyordu ama straight therapy çok farklı yaptırmayanlar çevresinde görmeyenler bence yorum yapmasın.

ben ınanmadım vala kızlar.defruze mı ne yapılırdı eskıden de.bence duz olsada mat ve kabarıkda olabılır bilemedim yanı.

ben de yaptırdım ancak bugün 4.günü. yarın sabah yıkamam gerekiyormuş. Size sormak istiyorum. Kuaför şampuan+saç kremi ve serum almamın şart olduğunu söyledi. Normal şampuan kullanamazsınız dedi. Toplam 135 TL. Bana çok fazla geldi. Siz neler yaptınız? Şampuan aldınız mı?

Süper bir olaymış..acaba sarı saçlarada uygulanabiliyormu,malun yeteri kadar yıpranmış oluyor...

Back