mutlaka yapan yerler varsa ipucu verin.yaptırmam lazım.resimdeki saça özendim hemen:)
şanslısın netten baktım eskişehir dede var 3 . 4 tane bunu yapan kuaför salonu
eczacıbaşı Schwarzkopf sitesinden STRAIT Therapy bak kuaför salonlarının adres ve tel leri var. bizide haberdar et
Arkadaşlar benim de saçlarım dalgalı ve doğru düzgün şekil almıyor. Sürekli fön çekmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden bi ara bu saç düzleştirme işine baya takmıştım. Çok araştırdım. Beyonce bu şekilde saçlarını düzleştiriyormuş. İnternetten bu ürünü kullananların yorumlarına falan bakmıştım. Ürün çok iyiymiş saçlara bakım da yapıyor, yumuşacık oluyormuş. AMAAAAA 1-2 ay sonra alttan gelen saçlar dalgalı ya da kıvırcık çıktığından çok komik bir görüntü oluyormuş ve sürekli fön çektirmek zorunda kalıyorlarmış. Yani bu tür yöntemlerin 8 ay dayandığı yalan!!! Yeni çıkan saçlar yine dalgalı çünkü. BU YÖNTEMLERLE SAÇ DÜZEŞTİRMEYİN PARANIZA YAZIK!!!
Arkadaşlar benim de saçlarım dalgalı ve doğru düzgün şekil almıyor. Sürekli fön çekmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden bi ara bu saç düzleştirme işine baya takmıştım. Çok araştırdım. Beyonce bu şekilde saçlarını düzleştiriyormuş. İnternetten bu ürünü kullananların yorumlarına falan bakmıştım. Ürün çok iyiymiş saçlara bakım da yapıyor, yumuşacık oluyormuş. AMAAAAA 1-2 ay sonra alttan gelen saçlar dalgalı ya da kıvırcık çıktığından çok komik bir görüntü oluyormuş ve sürekli fön çektirmek zorunda kalıyorlarmış. Yani bu tür yöntemlerin 8 ay dayandığı yalan!!! Yeni çıkan saçlar yine dalgalı çünkü. BU YÖNTEMLERLE SAÇ DÜZEŞTİRMEYİN PARANIZA YAZIK!!!
birisi banada yardım edebilir mi
saçlarımı acilen düzleştirmem gerekiyor her zaman düzleştiriyorum
ama yatıyorum sabah kalkınca saç arımın ucu öne doğru kıvrılıyor ama sakın saçlarım kıvırcık sanmayın aslında biraz dalgalıda ben düz olsun istiyorum lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?