• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri 8 Ay Dayanan " Fönlü Saçlar " Geliyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
683
39
Tunceli
"Her Gün Fön Çektirmeye Son!"

Özellikle çalışan ve bakımlı kadınlar için, sabah erkenden kuaföre koşmak yapılacak ilk iştir. Sizi bu yükten kurtaracak bir haberimiz var!

Saç düzleştirme işlemi ile kıvırcık saçlar, 8 ay boyunca kuaföre gitmeden fönlü ve parlak kalabiliyor. İlker Yavrutürk Hair Creative tarafından uygulanan kalıcı saç düzleştirme işleminin sağlığa zararı olmadığı belirtiyor.

Kalıcı Saç Düzleştirme işlemi ile artık 8 ay boyunca düz ve daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.:teytey:

İlker Yavrutürk Hair Creative tarafından uygulanan kalıcı saç düzleştirme işlemiyle saçlarınız 8 ay boyunca yeni fönlü gibi düz ve parlak gözüyor. Uygulamanın sağlığa zararı olmadığı belirtiyor

duzsac.jpg

Saç düzleştirme işlemi nasıl yapılıyor?

Öncelikle Saç analizi yapılarak saçın durumu kontrol edilir.

Saça Koruyucu sprey sıkılır ve hafifçe taranır.
Saçta yıpranmış kısımlar varsa ön bakım yapılır.
Saçın pul tabakasını açabilecek ürün saçın tam..... sürülür ve bekletilir.
Saç yıkanarak ısıdan korumaya yardımcı bakım spreyi sıkılır.
Saçın her bir bölümü kağıt inceliğinde ayrılarak düzleştirici maşa ile düşletirilir. Bu işlem saçın uzunluğuna göre gür olma durumuna göre yaklaşık 1-1,5 saat sürer.
Düzleştirilen saça Sabitleyici süt sürülerek beklenir.
Sabitleyici üründen sonra saç durulanır ve son bakım yapılır.
Durulandıktan sonra fırça kullanmadan fön ile kurutulur.
3 gün boyunca saç yıkanmamalı, saçında klips ya da toka kulanılmamalıdır.
Bu işlemlerden sonra saçlar denizden, havuzdan, banyodan çıkıldığında saçlarınız yine dümdüz fön çekilmiş gibi durur. İstenildiği zaman maşa yapılabilir ya da dalgalı olarak da kullanılabilir.

ııh sevmedim. 8 ay düz saçtan sıkılırım ben ya. kıvırcık saç daha iyi istediğinde dalgalı kullanıyosun istediğinde gidip fön çektiriyosun. saçlarımı seviyomuyum ne :Roflol:
ama tabi ne dalgalı ne düz saçları olanlar için çok güzel bi olay

Koruma, Düzleştirme, Sabitleme ve Bakım olmak üzere 4 adımdan oluşan STRAIT Therapy sadece ürün eğitimi almış özel salonlarda uygulanıyor. İşlem sırasında kullanılan düzleştirme maşası saçın günümüzde kullanılan kimyasal yöntemlere oranla iki kat daha uzun süre parlaklığını ve düzlüğünü korumasına yardımcı oluyor. Saçlar, sistemdeki bakım ürünleriyle işlem boyunca korunuyor, herhangi bir zararın ortaya çıkması engelleniyor, vitamin kompleksi saçın içten ve sağlıkla yeniden yapılanmasını sağlıyor. Düzleştirme kreminin içindeki ipek proteini kompleksi ise saçların parlaklığının ve yumuşaklılığının artmasına, kolay taranmasına yardımcı oluyor.

bunu daha öncedende duymuştum ama pek deneyene rastlamadım
evetttttttt kullanan arkadaşlar varmı bilgilerini paylaşırlarmı acaba

mutlaka yapan yerler varsa ipucu verin.yaptırmam lazım.resimdeki saça özendim hemen:)

şanslısın netten baktım eskişehir dede var 3 . 4 tane bunu yapan kuaför salonu
eczacıbaşı Schwarzkopf sitesinden STRAIT Therapy bak kuaför salonlarının adres ve tel leri var. bizide haberdar et

bende düz sac istiyorum. bence düz saci kivircik etmek kivircik saci düzlestirmekten daha kolay. ama görki nasil kimyasal maddeler kullaniyorlardir.
saclar bence yipranir. hem saclarin giri uzarsa nolucak? alt tarafi düz üstler ise kabarik ve kivircik. :sm_confused:

hımm bu işlemi uygulayan kişinn adını daha önce duymştm hatta saç kesimi için arayıp bilgi almştım benm saçlarım ince ve baya kısa bi arar öğrenirim nosunu bulmam lazm önce...

arkadaşlar arayıp fiyat öğrendim bu işlem gerçktende baya pahalı benm gibi kısack saça bile 550 600 ytl arasında değişiyor yanii gerçekten de 1 aylık maaş tam bu işlem için...
saçlarım boyun hizamda sadece alt katı,diğer yerler kısa katlı yanlarımda çene üstünde böyle saçların ücreti 550 600 saçın kalınlığına göre...
uzun saçların maliyeti gürlüğüne ve uzunluğuna göre artıyormş....yerimseniben

Arkadaşlar benim de saçlarım dalgalı ve doğru düzgün şekil almıyor. Sürekli fön çekmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden bi ara bu saç düzleştirme işine baya takmıştım. Çok araştırdım. Beyonce bu şekilde saçlarını düzleştiriyormuş. İnternetten bu ürünü kullananların yorumlarına falan bakmıştım. Ürün çok iyiymiş saçlara bakım da yapıyor, yumuşacık oluyormuş. AMAAAAA 1-2 ay sonra alttan gelen saçlar dalgalı ya da kıvırcık çıktığından çok komik bir görüntü oluyormuş ve sürekli fön çektirmek zorunda kalıyorlarmış. Yani bu tür yöntemlerin 8 ay dayandığı yalan!!! Yeni çıkan saçlar yine dalgalı çünkü. BU YÖNTEMLERLE SAÇ DÜZEŞTİRMEYİN PARANIZA YAZIK!!!

Ben bu konuyu önceden açmıştım arkadaşlar...2 senedir yaptırıyorum ve çok memnunum.Yıkıyorum,çıkıyorum.Eskiden hergün fön çekerek yıprattığım saçlarımada,harcadığım zamanada acıyorum...Özellikle yazın tatilde havuzdan çıktıktan sonra yaşadığım keyif herşeye bedel....

Arkadaşlar benim de saçlarım dalgalı ve doğru düzgün şekil almıyor. Sürekli fön çekmek zorunda kalıyorum. Bu yüzden bi ara bu saç düzleştirme işine baya takmıştım. Çok araştırdım. Beyonce bu şekilde saçlarını düzleştiriyormuş. İnternetten bu ürünü kullananların yorumlarına falan bakmıştım. Ürün çok iyiymiş saçlara bakım da yapıyor, yumuşacık oluyormuş. AMAAAAA 1-2 ay sonra alttan gelen saçlar dalgalı ya da kıvırcık çıktığından çok komik bir görüntü oluyormuş ve sürekli fön çektirmek zorunda kalıyorlarmış. Yani bu tür yöntemlerin 8 ay dayandığı yalan!!! Yeni çıkan saçlar yine dalgalı çünkü. BU YÖNTEMLERLE SAÇ DÜZEŞTİRMEYİN PARANIZA YAZIK!!!

ben de onu düşündüm yeni çıkan saçlar da düz olmayacak elbet. ilk anda çok kullanışlı geliyor ama bir fön bile saçı ne kadar yıpratıyor bu kim bilir neler yapıyordur asla yaptırmam.

Ayy haklısın arkadaşım valla,bak bunu bi anda düşünemedim,doğru ya 1 ay sonra saçlar uzamaya başlıyor,böyle başa çıkılmaz,sürekli yaptırmaya da para dayanmaz çünkü çok pahalıyasakkelime

birisi banada yardım edebilir mi
saçlarımı acilen düzleştirmem gerekiyor her zaman düzleştiriyorum
ama yatıyorum sabah kalkınca saç arımın ucu öne doğru kıvrılıyor ama sakın saçlarım kıvırcık sanmayın aslında biraz dalgalıda ben düz olsun istiyorum lütfen yardım edin

birisi banada yardım edebilir mi
saçlarımı acilen düzleştirmem gerekiyor her zaman düzleştiriyorum
ama yatıyorum sabah kalkınca saç arımın ucu öne doğru kıvrılıyor ama sakın saçlarım kıvırcık sanmayın aslında biraz dalgalıda ben düz olsun istiyorum lütfen yardım edin

cnm yaa bende sennle aynı problemi yaşıyorum eskiden çok düzdü hep kıvırck saçlara özenrdm perma yaptrdım:kızgın:saçımı berbat ettim şuan saçlarımn ucları dalgalı permann saç yapımı bozduğunu düşünüyorum yoksa neden olsn kii aklım almıyo ben düzleştiricileri araştırıyorum bahsettiğim gibi 8 ay düz kalma işlemini sordumm şimdilik düşünmüyorum.. bişi bulursam yazarım..

Back