• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler 8 Ay Dayanan Düz Fön

kızlar ben yaptırdım ve açıkcası pişmanım 8 ay değil diplerden kendi saçınız çıkana kdr herşey güzel ama onlar çkmaya başladıktan snra bi dha yaptırmanz lazm aynı saç boyası gibi yani ve matlaşıp parlaklığını kaybediyo siz bilirsnz ama bn tavsiye etmem sürekli yaptırabilrm diyosanz sorun yok

brezilya fönü diye duydm bende bunu 300 civarıydı sanrm ücretiii..

saçım çok hızlı uzuyo benim bana hiç olmaz herhalde ,zaten kendim düzleştirmekten bi hal oldu bunu mümkün değil kaldırmaz:umursamaz:

kesinlikle yaptırmayın..tarafımdan denenip bin pişman olundu..

-beyaz kutuda olan brezilya keratini mi yaptırdınız yoksa çikolata renkli kutularda olan brezilian blowout mu?
-nerede yaptırdınız?
-yapıldıktan sonra nasıl oldu, neden memnun kalmadınız?
umarım çok fazla soru sormadım. cevaplarsanız çok memnun olurum.
daha önce forumu takip ediyordum ama üye değildim. sizin yorumlarınız için üye oldum.

gülsencim 4 yaşından beri saçları kıvırcık(zenci kıvırcığı hatta) olduğu için ağlayan biri olarak sana glattı açıklayayım glatt kıvırcık saçların daha düz olmasını sağlayan bir ilaçtır çoğu kişiden defrize(glatt ile yapılan saçı düzleştirme işlemi) ile ilgili olumsuz birçok şey duydum ama 2 gün önce kendi saçıma uyguladım ve sonuç harika aşırı ama aşırı saçlarım dümdüz oldu hala inanamıyorum su vuruyorum düz hala düz memnun kaldım :)

-beyaz kutuda olan brezilya keratini mi yaptırdınız yoksa çikolata renkli kutularda olan brezilian blowout mu?
-nerede yaptırdınız?
-yapıldıktan sonra nasıl oldu, neden memnun kalmadınız?
umarım çok fazla soru sormadım. cevaplarsanız çok memnun olurum.
daha önce forumu takip ediyordum ama üye değildim. sizin yorumlarınız için üye oldum.

:17: oldukça geç kalmış bir cevap olucak ama cevap vereyim yeni gördüm canım kusura bakma:26:
sanıyorum çikolata renkli bir kutudaydı tam hatırlayamıyorum oldukça zaman geçti, benim yaptırdığım işlem straight therapy idi.
bursanın ''iyi''! kuaförlerinden birinde yaptırdım,
yapıldıktan sonra ilk 3 gün ''vayy mucize bu'' şeklinde gezmiştim inanılmaz bakımlı, sağlıklı dümdüzdü. sonra yıkadım kabardı tabi o ilk günlerki gibi dümdüz değildi pırasa gibi değildi ama yine de düzdü. buna bile şükretmiştim. birkaç ay hafif bir düzleştirmeyle çıkıyordum evden..

amaa sonra çıktı zararları, uzun süre geçti ama hala saçlarımın ucu toparlanmadı.kurudu saç saçlıktan çıktı, süpürge gibi oldu şekle girmedi.. kimyasal bir işlem sonuçta ve doğal değil. şimdiki aklım olsa asla bulaşmazdım o kadar güzeldiki buklelerim.. keşke yine öyle olsa.. uzadıkça daha saçma oldu dipler kıvırcık uçlar düz:37: mecburen düzleştirdim ya da topladım. saçlarımı kestirdikçe rahatladım ama hala uçlarda 6-7 cm lik bir yerde var. uzadıkça oh diyorum kurtuluyorum, bakımlar yapıyorum toparladım saçımı:nazar: kıvırcık saçımın gözünü seveyim ya..

illaki en başta memnun olcaksınız ama sonradan eminim pimanlık olcaktır. bayağı da para verilince insan kendi kendini inandırıyo ''güzel güzel,memnunum ben'' diye:1:
çok uzattım kusura bakmayın:16:

kızlar brezilya fönüyle straight teraphy i yada defrizeyi karıştırıosunuz.brezilya fönü keratinle yapılıo keratin saçın ana maddesi nasıl yıpratıo forumlara baktım brezilya fönü yaptıranlar memnun ama straight teraph fln deil brezilian keratin...ben kadıköy wella kuaförle konustum 300 tl dedi ama sizin yazdıklarınızı okuyunca korktum simdi ya pof.....

Brezilya fönü yaptıran 2 arkadaşım var.Bir tanesinin saçları taranmayacak derecede sıkı kıvırcık ve kabarıktı.Memnun sayılır,en azından kuaföre gitmeden şekil verebiliyor.Ama saçı düz fönlü gibi görünmüyor,yine föne gitmesi gerekiyor.Diğerinin saçı normal sayılırdı,sadece sürekli fön derdinden kurtulmak için yaptırdı.Sonuçta o da kuaförden çıkmış gibi fönlü görünmüyor.Bir yere giderken yine föne gidiyor.İkisi de yıpranmadan bahsetmediler,kullanılan ilaç keratinliymiş,saçı besliyormuş.

Elinizin altında internet varken hangi amaçla kullanıyorsunuz acaba?

Glatt

- uzun süreli düzleştiricilik ve bakım sağlayan profesyonel kullanım saç defrizanıdır.

Google diye bir şey var biliyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Back