Saç Şekillendiriciler 8 Ay Dayanan Düz Fön

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
Hergün düz fön çektirmekten gına geldi, bıktım usandım diyorsanı...

Kalıcı Saç Düzleştirme İşlemi ile artık sekiz ay boyunca düz fön çektirmek tarih oluyor. Nasıl mı?

1- Saç analiz sonuçlarınız alınıyor.
2- Koruyucu sprey sıkılan saç taranır.
3- Saç yıpranmış ise yıpranmış kısımlara ön bakım yapılır.
4- Saçın pıl tabakasını açacak olan ürün saça uygulanır ve beklemeye alınır.
5- Saç yıkanır. Isıdan korumaya yardımcı bakım spreyi uygulanır.
6- Saç bölüm bölüm, kağıt inceliğinde ayrılarak düzleştirici maşa yardımıyla düzleştirilir.
7- Düzleştirme işlemi bittikten sonra saça “sabitleyici süt” sürülür ve bir müddet beklenir.
8- Bekleme süresi bittikten sonra saç durulanır ve son bakımı yapılır.
9- Tüm bu işlemlerden sonra fırça kullanmadan saçlar fönle kurutulur.
10- Üç gün saçlarınızı hiç yıkamadan, ne bir toka ne bir taç hiçbirşey saça temas etmeden bu süre tamamlanır.

Sonraaa…Sonra ne mi oluyor? Banyo, deniz, havuz… Suyla temas halinde olan saçınız sudan etkilenmeksizin düz fön çekilmiş gibi kuruyacaktır. Dilerseniz maşa ile saçlarınızı bukle bukle yapabilirsiniz, yıkadıktan sonra göreceksiniz ki saçlarınız fönlenmişçesine dümdüz olacaktır.

bu çook güzel süperötesi
bi yöntem bu uygulama nerde yapılıyor vede saça zararı varmı?
ve fiyat ne kadar?*

ben buldum adamın kendi sitesinden
350 ile 800 YTL arasındaymış bnce 6-8 ay için çok bi para
ama güzel bi yöntem

besLEdiğini söyLüyor saça zarar vermediğini yazıyor
ama sonuçta kşmseyasal işlemLer saçlar da hassas zarar veriri bence.

besLEdiğini söyLüyor saça zarar vermediğini yazıyor
ama sonuçta kşmseyasal işlemLer saçlar da hassas zarar veriri bence.
Mutlaka zararı olacaktır.Yalnızca boya bile saça zarar veriyor.Bu tarz işlemlerden sonra en azından bir süre bakım uygulamak faydalı olur sanırım.

Arkadaşlar glatt kullanın fönsuyu kullanın fönünüzü kendiniz çekin. Neden boşuna hergün para veriyorsunuz kuaförlere? Glatt kullanacaksanız beyazından kullanın.

peki alttan uzamaya devam eden kıvırcık yada dalgalı saçlar ne olacak?komik bi görüntü çıkacak

peki alttan uzamaya devam eden kıvırcık yada dalgalı saçlar ne olacak?komik bi görüntü çıkacak

kıwırcıksa bilememde dalgalı uzarsa alltan gelen saçlar fazla yıpratmadan düzlestirir. bakımda yapar kıırlmasın diyee öyle devam eder hayatına. sahsen bn olsam öle yaparım.. yaa bu kaç yas ve üstü biliomusunuz.

Yaş sınırlaması olduğunu zannetmiyorum.Ama saçlarınız sağlıklıysa yaptırın bence.Sonuçta kimyasal bi işlem.Yaptırırsanız da bol bol bakım uygulayın.Çünkü saçın yapısı bozulursa kolay düzelmiyor

Ben dalgalı saçlarımdan memnunum zaten düz saçı kendime yakıştırmıyorum.
Ayrıca herkes düzleştiriyo saçını bi cazibesi de yok artık.
Saçları mahvettiğini de kuaförümden duydum...

zaten 800 ytlmiş bu paraya her hafta fön çektirirsiniz zaten nasıl olsa ikisi de yıpratıcı:)

canım ben bu işi yapıyorum ama tavsiye etmem çünkü hem tam düm düz olmuyor birazda yıpranıyor tabiki hemde saçların uzamaya başlayınca kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…