• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. Ay atağı

momtobe84

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
16
Kızlar selamlar . Zordayım … Fikir telakkisinde bulunmak istiyorum. Bebeğim 8 ay 1 haftalık. İnanılmaz mızmız . Sabah kalkıyor “ııı ııı ııı” başlıyor akşama kadar devam ediyor. Daha önce kucağımıza aldığımızda , dışarda gezdirdiğimizde susuyordu . Artık hiçbir şekilde susmuyor. Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı . Bı süreç normal mi ? Geçiyor mu ? Atak mı ? Diş mi ? Bunu yaşayanlar var mı :(

Öncelikle telakki kelimesini alışveriş manasında kullanmanız yanlış.

8. Ayda zorlayıcı bir atak yoktu. 4 ay zorlar 12 ay zorlar 24'teki sendrom 18. aydan itibaren hissedilebilir. Ben diştir diyorum ya da başka bir rahatsızlık olabilir belki. Emekliyor mu?

Öncelikle telakki kelimesinin yalnızca ‘alışveriş’ anlamında kullanılmadığını belirtmek isterim 🙂 Fikir telakkisi de eski ama doğru bir kullanımdır.
Türk Dil Kurumu krizini çözdüğümüze göre bebek kısmına dönebiliriz sanırım:) Diş diye düşündük biz de fakat ağrı kesici bile deva olmuyor.Emeklemiyor ama çabalıyor .

Öncelikle telakki kelimesinin yalnızca ‘alışveriş’ anlamında kullanılmadığını belirtmek isterim 🙂 Fikir telakkisi de eski ama doğru bir kullanımdır.
Türk Dil Kurumu krizini çözdüğümüze göre bebek kısmına dönebiliriz sanırım:) Diş diye düşündük biz de fakat ağrı kesici bile deva olmuyor.Emeklemiyor ama çabalıyor .
“fikir alışverişi” için fikir telakkisi değil, fikir teatisi demeniz gerekir. Telakki alışveriş anlamında kullanılmaz.

Benim de 5,5 aylık bebeğim aynı o sesi çıkarıyor. sürekli ııı ııı bunu ya karnı açken yapıyor ya da dişleri kaşınınca, sizinkinin de belki öyledir. Çok ağrıyorsa ağrı kesici geçirmiyordur.

Forumda ücretsiz Türk dili danışmanlığı verilmesi ne güzel 🙂 çok teşekkür ederim aydınlandım ☺️

8. Ay atağını çok fena yaşıyoruz biz de.
Alt dişleri 5. Ayda çıktı, şu anda da üst dişler geldi patladılar. Hem diş hem atak derken zor oluyor bu ara

8. Ay atağını çok fena yaşıyoruz biz de.
Alt dişleri 5. Ayda çıktı, şu anda da üst dişler geldi patladılar. Hem diş hem atak derken zor oluyor bu ara
Ahhh ahhh :( mızmızlanma var mı ? Elimize birşey alamıyoruz herşeye saldırıyor 🤣 çok sinirli. Asla memnun edemiyoruz hanfendiyi 🤣

Biz de aynı süreçteyiz ne gecemiz var ne gündüz :( ki benim bebeğim çok düzenliydi ama 8. ay atağı mahvetti bizi. Elbet geçecek sabır diyorum

Ahhh ahhh :( mızmızlanma var mı ? Elimize birşey alamıyoruz herşeye saldırıyor 🤣 çok sinirli. Asla memnun edemiyoruz hanfendiyi 🤣
Bizim beyefendi de , asla tek durmak istemiyor , ya kucak ya oyun 😅 mızmızlanma oluyor ara ara, bi hafta önce aşırı uykuya direnme vardı bu hafta biraz daha iyi , inanılmaz ilgi bekliyor 😅
Bu ara her zamankinden çok daha fazla yoruluyorum 🥹

Bizim beyefendi de , asla tek durmak istemiyor , ya kucak ya oyun 😅 mızmızlanma oluyor ara ara, bi hafta önce aşırı uykuya direnme vardı bu hafta biraz daha iyi , inanılmaz ilgi bekliyor 😅
Bu ara her zamankinden çok daha fazla yoruluyorum 🥹
Değil mi :( kucak olayına girmiyorum bile . Hem kucakta olacak , hem de ayakta ve yürüyor olacaksın 🤣 sensör var oturduğumuz an mızırdanma başlıyor.. Tabii herkes onlarla ilgilenecek asla başka birşeyle ilgilenemezsin

Benim oğlum da 8. Ayda memeyi ve biberonu bıraktı 9. Ayda tekrar bqşladı susmuyor çok ses çıkarıyor benim bebeğim çok heyecanlı ve panik ve dövüyor normalde gece aralıksıx uyurdu artık kalkıyor ağlamıyor da kafasını yüzümüze koyuyor bazen benş bazen babasını yataktab kovuyor

Kızlar selamlar . Zordayım … Fikir telakkisinde bulunmak istiyorum. Bebeğim 8 ay 1 haftalık. İnanılmaz mızmız . Sabah kalkıyor “ııı ııı ııı” başlıyor akşama kadar devam ediyor. Daha önce kucağımıza aldığımızda , dışarda gezdirdiğimizde susuyordu . Artık hiçbir şekilde susmuyor. Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı . Bı süreç normal mi ? Geçiyor mu ? Atak mı ? Diş mi ? Bunu yaşayanlar var mı :(
Bebeğim 10 aylık. 8.ayı asla unutamıyorum atak mı artık diş mi ne olduğunu anlayamadım ama aşırı zorlu 1 ay geçirdik 9.ay nispeten daha rahattı

Diş geliyordur 2-3 haftaya geçer. Bir de bu bebelerin her ay bir atağı gelişim sıçraması dişi bilmem nesi var. 3 yaşına kadar mızmızlıkları bitmeyecek muhtemelen. Kabullenmek lazım.

Diş geliyordur 2-3 haftaya geçer. Bir de bu bebelerin her ay bir atağı gelişim sıçraması dişi bilmem nesi var. 3 yaşına kadar mızmızlıkları bitmeyecek muhtemelen. Kabullenmek lazım.
Kesinlikle … Ama birden huy değiştirdiklerinde insan bi tedirgin oluyor :) Benzer süreçlerin yaşanması insanı rahatlatıyor 🌸

Ahahahah oğlum bugün 8 ay 1 haftalık oldu emeklemeyi bugün öğrendi ve nasıl bu kadar aynı olabilir başka bir gruba yemek yemediği için az önce mesaj yazdım😅

Var bacım var var ahh bitmeyen ataklar, ümitsizce sabah akşam araştırmalar okuduğum forumlar ama en zorlandığım 4. Ay ve 12. Ay atağı oldu 12. Ay atağı ciddi anlamda psikolojimi bozmuştu ama düzeliyormu kesinlikle düzeliyor 18. Aydan bildiriyorum uykular düzene girdi, sürekli huzursuzlanıp ağlayıp yapışmalar düzene girdi resmen küçük bir birey gibi oldu artık ufak inatlaşmaları var, sizede kolaylıklar diliyorum zaman hızlı geçiyor düzelicek :)

Var bacım var var ahh bitmeyen ataklar, ümitsizce sabah akşam araştırmalar okuduğum forumlar ama en zorlandığım 4. Ay ve 12. Ay atağı oldu 12. Ay atağı ciddi anlamda psikolojimi bozmuştu ama düzeliyormu kesinlikle düzeliyor 18. Aydan bildiriyorum uykular düzene girdi, sürekli huzursuzlanıp ağlayıp yapışmalar düzene girdi resmen küçük bir birey gibi oldu artık ufak inatlaşmaları var, sizede kolaylıklar diliyorum zaman hızlı geçiyor düzelicek :)
Tünelin sonunda ışık olduğunu duymak muhteşem 💙 onlar da haklı büyüme sancıları yaşıyorlar :( maşallah ona 🧿🧿

Back
X