- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
- Konu Sahibi hayatdenizolmasa
kızım için renkli abiye veya gelinliği olanlar resim yollayabilirmi lütfen....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbiseler bunlar..beğndiğin olursa detaylı anlatır ve resim eklerim..
Benim kizimin da bu kaldi elimizde kizinizin boy kilosu kac ona gore olup olmayacagini daha net soylerim. 90 tl ye almistim 35 tl ye veririm.resmini buraya ekleyemedim ama guzel bir prenses taci da var. Onu da 25 tl ye almistim.isterseniz o da 5 tl ye veririm
O zaman guzel uyar cnm benim kizim da 9 yasinda ama baya yapili o yuzden kucuk duruyor ustune .senin kiza guzel olur bence ))kızım 8 yasında 24 kilo boyuda 120 cm civarı
Benim kizimin da bu kaldi elimizde kizinizin boy kilosu kac ona gore olup olmayacagini daha net soylerim. 90 tl ye almistim 35 tl ye veririm.resmini buraya ekleyemedim ama guzel bir prenses taci da var. Onu da 25 tl ye almistim.isterseniz o da 5 tl ye veririm
Himm ))kizlarimiz kendileri ne istediklerini gayet iyu biliyorlar.benimde kizim oyle ))insallah onyn gonlune gore bisey bulursunuz..teşekkürler elbiseniz çok güzel ben beğendim fakat kızım daha çok kabarık bi elbise istiyor