• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. 9 haftalik hanimlar ne durumdasiniz

Lioo

Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
2.924
3.011
53
22
Selam kizlar. Bu gun itibariyle 8+3. 8 haftalikken 7+2 dedi geç döllenme olmuş . Hematoma ( rahimde kan alani) varmiş kuçuk dedi. Hastanedeyim belki yarin çikarim. Ilaç kullaniyorum 40 gun boyunca içicem duphaston ilaci. Boyle bir seyle karsilsan oldumu. Bende hiç mide bulantisi yok aserme yok. Sadece goguste şişme okadar. Siz ne durumdasınız.
Buda ultrason resmim. Sizde ekleyin

Eklentiler

• 20230817_110319.jpg
    20230817_110319.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 58
Benim de kanama alanım vardı 100 mg progesteron kullandım kendimi yormadim uzandım protein ağırlıklı beslendim geçti

Selam kizlar. Bu gun itibariyle 8+3. 8 haftalikken 7+2 dedi geç döllenme olmuş . Hematoma ( rahimde kan alani) varmiş kuçuk dedi. Hastanedeyim belki yarin çikarim. Ilaç kullaniyorum 40 gun boyunca içicem duphaston ilaci. Boyle bir seyle karsilsan oldumu. Bende hiç mide bulantisi yok aserme yok. Sadece goguste şişme okadar. Siz ne durumdasınız.
Buda ultrason resmim. Sizde ekleyin
Belirti olmaması normal bende de hiç olmadı. Kanama alanı da bildiğim kadarıyla çok kişide olan bişey bol bol dinlen geçmiş olsun 😊

Teşekkür ederim kizlar

Back