Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba anneler kızım 8.5aylk kılo alımı gelısımı cok ıyıydı ama 2aydr kılo almıyor cok kaka yapıyor yemesı ıyı ama bu kadar cok kaka yapmaktan kılo alamıyor doktor normal dedı tahlıl bıle yapmadı gunde 4 5 kez yapıyor kakası normal sumuksu deıl bıraz arastrdm colyak hastaları boyle oluyomus yada sut alerjısı olanlar bılgısı olan varsa yazsın lütfen baska doktora gotrecegım sizin bebeklerınız gunde kac defa kaka yapıyor ?
çölyak hastalarının ishal oldugunu ya da kabız oldugunu bılıyorum ıshal olmadıgı sürece brı sorun olmadıgını duşunmuyorum bence tek doktora sabit kalma ama her doktora da ınanma... bence normal vesvese yapma
Bence hemen kotu seylere yormamalisiniz.ama tabikide tek doktorla kalmayip ikinci ucuncu doktora goturun mutlaka.icinizi bi rahatlatin.dis cikartiyordur belki istahsiz olmasinin sebebi bu olabilir.siz bir doktora gorunene kadar yemesine icmesine dikkat edin ve kakali bir bezinide doktora gosterin.Allahu teala sifa versin
Merhaba anneler kızım 8.5aylk kılo alımı gelısımı cok ıyıydı ama 2aydr kılo almıyor cok kaka yapıyor yemesı ıyı ama bu kadar cok kaka yapmaktan kılo alamıyor doktor normal dedı tahlıl bıle yapmadı gunde 4 5 kez yapıyor kakası normal sumuksu deıl bıraz arastrdm colyak hastaları boyle oluyomus yada sut alerjısı olanlar bılgısı olan varsa yazsın lütfen baska doktora gotrecegım sizin bebeklerınız gunde kac defa kaka yapıyor ?
acaba diş mi çıkartıyor. oğlum diş çıkartma döneminde nerdeyse 7-8 kere yapıyordu. doktorumuz normal demişti sonra da geçti. şimdi ondört aylık günde iki kez yapıyor
acaba diş mi çıkartıyor. oğlum diş çıkartma döneminde nerdeyse 7-8 kere yapıyordu. doktorumuz normal demişti sonra da geçti. şimdi ondört aylık günde iki kez yapıyor
Üst dislerının neredeyse hepsı şişti ve patlattıgı diş köpek dişi heralde distenmıs cok huzursuz cok aglıyor uyumuyor kucagımda yatıyor sadece yerıne kpyuyorm hemen kalkıyor cıglıklar basıyor
Üst dislerının neredeyse hepsı şişti ve patlattıgı diş köpek dişi heralde distenmıs cok huzursuz cok aglıyor uyumuyor kucagımda yatıyor sadece yerıne kpyuyorm hemen kalkıyor cıglıklar basıyor
DOKTORA GÖTÜR CANIM BEN AGRI KESICI VERIYORUM YANI ŞURUP ÇOK AGIR GECIRIYOSA BAŞKA ILAC VERIYOLAR BENIMKIDE UYUYMUYO GECELERI DIŞ ÇIKARMAYA DEVAM EDIYO SIRKE SÜR DIŞ ÇIKAN YERLERE RAHATLATIR GEÇMIŞ OLSUN