Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sünnet8.5 aylık oğlumu sünnet ettireceğim bilgilerinizi bekliyorum
merhaba arkadaşlar ben kayseri deyim burda işinin ehli olan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.
lokal anestezimi yoksa genel mi yaptırmalıyım? bebeğim pek hareketli değil ama o an nasıl tepki verir bilmiyorum.
şimdiden teşekkür ederim
ben oğlumu 8 aylıkken sünnet yaptırıdm çocuk hastanesinde cerrah yaptı özel dr.umuz tavsiye etti yapılsın daha rahat olur dedi ilerisi zor oluyo anlamaz şimdi dedi bizde düşündük yaptırdık iyiki yaptırmışız şuan oğlum 6 yaşında ve snnet olanları görüyo anlatanlar oluyo çok korkuyo yaptırdık seni sünnet dedigimiz halde :) ve cevremdeki herkese tavsiye edttim hatta arkadaşım 1 aylık bebegini yaptıdı dr.umuz daha sağlıklı olcak mikrop sorunu olmayacak demişti. ben uyutulmasından yana degilim ve çok araştırmıştım ozamna ve uyutulmadan yapıldı sadece iğneyi yapana kadar dedi dr. iğne uyuşturuyo o bakınıp oynarken yapmışlar hemşilereler söylemişlerdi yarım saat sürdü sonra gelip emzigini ve bezini istemişlerdi altını sarıp getirdiler geldiginde aglıyodu emziriyordum ozaman emzirmeye başlayınca uyudu zaten emzirmekte ii oluyo bu durumda
4 gün içide bitti bizim hiç aglamadı ondan sonra rahat oldu eve gittik çişini yapcakmı diye kontrol edin demişti dr. yaptı ve sargısı düştü söylemişti zaten pansuman yaptım ve hep bezi taktım altını sardım melhem veriyo sürüyosun üzerine gazlı bez koyup bez sürtünmesin diye koyuyuodum gazlı bezi kapatıyodum tavsiye derim yaptırın bekletmeyimn bide emziriyosanız oo süper derim