8.5 ay sonra 3.ye hamile kalmak..

Kilolu hamile kalanlar genelde kilo almiyor ya..
Yani benim gorduklerim hep oyleydi.
Vucudunuzda yeterli enerji ve yag var, cok yemeseniz de bebek beslenir, en az kiloyla kapatmaya bakin hamileligi.
Hayirli olsun, saglikla dogsun insallah.
Çok sağol canim.

Sağlıklı bir hamilelik dilerim.
Dert bunun neresinde onu çözemedim yalnız?
Şöyleki ben ilk cocugumu 6 yaşina kadar tam bir ilgiyle yeyistirdim.herseyinli ozenerek ilgilendim.onunla bir cok yeri gezdim sinemaya gittim oyun parkina gittim.beraber oyun oynadik.beraber denize girdik.başbaşa uzun lafin kisasi ilgiyle büyüttüm.simdi kendi işini bensiz yapabiliyor.Ama oğlum çok kucük ve hareketli bi cocuk.Cok ilgi delisi ve bana aşık.hamileyken kusmalara baslarsam onunla yeterince ilgilenemiycem.Anneannesi her ihtitacıni karşılıycak.daha bizim doğru duzgun anımiz bile olmadı.Yeni bebek gelince mecbur onunla ilgilenicem uykusuzluk yorgunluk.oğlum daha tam büyümeden abi oldu.hamdolsun Rabbime ama umarim hepsine yeterli bi anne olurum.

Umarım her şey gönlünüzce olur.

kızlar bu kan uyuşmazlığı ciddi bi sorun mu gerçekten ?? biz de de var eşimle korkmaya başladım.
Korkma ama tabiki ciddi bir durum.ilk bebekte sorun olmuyo.ama doğumdan hemen sonra korunma ignesi olmalısın.2.gebelikte zaman zaman test ve korunma iğnesi olmalisın.Kan uyuşmazlığı olunca senin vücudun bebegı mikrop gibi hastalik gibi gorüyor eger kan gurubu farkliysa surekli antikor üretiyo.savas açiyo en güçlü silahinı cikartamadan dogum yaptigın icin.ilk gebelikte sorun olmuyor.

2. çocuk olsa hadi neyse de 3. çocuk ya bilemiyorum. Ben bu konularda biraz daha sertim. Olaya çok duygusal bakamıyorum ama Allah yardımcınız olsun

3 çocuk elbette zordur . sorumluluklar falan. ama siz pozitif düşünün. belli ki çocuk seviyorsunuz tecrübelisiniz. biri büyümüş diğeri büyüyor.

benim 4 yaşında bir oğlum var Allah uzun ömürler verir inş. ve çalışıyorum. aklımın bir köşesinde hep 2. çock fikri dolanıp dururdu ve cesaret edemezdim. tam cesarete geldim, türlü türlü hastalıklarım boy gösterdi. şimdi de sağlığım el vermiyor. beterin beteri var yani. neyse ki bir evladım var şükürler olsun Rabbim yokluğunu vermesin inş.
siz de iyi yanlarından bakın. belki harika bir hamilelik olacak, belki kilolu başladığınız için az kilo alacak hatta vereceksiniz. evrene iyi enerji yollayın. sağlıkla kucağınıza alın inş.

Ćok candan mesajin icin tesekkürler. Umarim en kisa zamanda sagligına kavusursun.2. Bebegin olur.Umarim hersey herkez icin güzel olur.

Kilolu hamile kalınca doktorlar ilk 3 ay diyet uyguluyorlar.Tam içeriğini bilemiyorum ama bence sende ilk birkaç ay dikkat edip kilo almazsan sonra daha iyi olur.Çünkü sonradan iştah çok artıyor.Plansızda olsa Allah vermiş,nasip işte bu işler.3.çocuk cok güzel aslında,evlat zenginliği gibisi yok.Benim de 2.çocuğum 44 günlük.Bende korkuyorum kazara hamile kalırım diye.Çünkü şuan bunlarla zor başa çıkıyorum.Spiral taktırmayı düşünüyorum ama o bile garanti değil.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım.Büyütürken zorlanacaksın ama sonrası çok güzel olacak.

Cok teşekkür ederim.yazdıkların yüregime dokundu.Allah evladinı sana bagışlasın güzel günlerini gör inşallah.bunu arastircam ilk 3 ay diyeti.aynen öyle zor ama keyifli.bir gülüşlerine dünyaya değışmem.

annelik cahilliği kabul etmez
ben daha 35. haftamda olmama rağmen aylardır 2 saatlik yola gitmedim
hatta daha 5 aylık hamileyken kardeşimin düğününe bile gitmedim
hamileliğiniz hayırlı olsun ama
bu bebeğiniz herşeyden kıymetli olsun sizin için inşaallah

91'lisin muhtemelen.
Ben de 91'liyim. Kızım 11 aylık. İkinciye kazara hamile kalsam yine de sevinirim ama istemiyorum. Ki sorunsuz gebelik, sorunsuz doğum, sorunsuz bebek. Daha yaşım genç, hatta ilki için de geç falan kalmamıştım yani.
Gebelik öncesi kiloma döndüm ama zaten şişmandım memnun etmedi beni.
Ay ne bileyim zor işler.
Allah yardımcın olsun.

Önceki hamileliğinizde uçak yolculuğu ardından otobüs ardından 6 saat gezmek falan hem de 7 yaşında çocukla kendiniz erken doğuma davetiye çıkarmışsınız sonrası da zorlu geçmiş ve çocuğunuz daha çok küçük korunabilirdiniz diye düşünüyorum. Şu an yapacak birşey var mı yok peki biz ne diyelim şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…