Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm arkadaşlar.Yine sorun yine sorun..Oğluma yeni yeni şeyler tattırdıkça önceden yediği şeyleri istemiyor artık.Meyve püresini hiçbir zaman yediremedim ama meyve suyunu çatpat içiyordum şimdi çorbalara alıştı meyveyi bıraktı.Yoğurt yemesi de iyi kahvaltı da yapmıyor.O yüzden günlük bir menü oluşturamıyorum pek.Bugün yoğurduna karıştırdım meyve püresini ama tadını alınca onu da yemedi .önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
meraba .aynı sorun bende de var,,meyve puresını azda olsa yedırıyorum fakat 6. ayında cok guzel başladığı ve 8. ayına kadar cok guzel yaptığı kahvaltıyı yemeez oldu,şimdi 10 aylık kızım ve cebelleşıyoruz kahvaltı için ama nafıle bızraz labne o kadar,,yumurtanın sarısına bayılırdı ıslatmadan kendı oylece yemek ısterdı şimdi ağzında bıle cevıremıyo fakat beyazını ıstıyo,,çigneyıp yutuyo mama bende cok vermek ıstemıyorum bı yaşına kadar onerılmıyomuş....kahvaltı mamalarını sevıyo ama hep maamada olmaz,,ne yapacağımı bende bılemedım,,allah yardımcımız olsun(