Tesekkur ederim :)tbrk ederim cnm:)
Merhaba benim kendime ozgu bir diyetim var herhangi bir diyetisyene yada birine basvurmadim.ama tabiki doktor kontrolumu aksatmadimtebrik ederim gerçekten tam bir değişim insan hayatı için...hangi diyeti uyguladığınızı merak ettim...diyetisyen kontrolündemi yoksa bir listeyimi takip ettiniz..
Merhaba bende oyleydim hep kemiklerin kalin diye avuttular dusun bugune kadar yuzuk numaram bile 20 nin altinda degildi yuzugumu degistirmek zorunda kaldim.numaraso 16 ya dustu kemikler filan hikaye insallah verirsinizGörünce is iyice hevesleniyor
bende 78 kilo yum 1.72 boyum 58 olsam yeter ama olmadı 63ede razıyım. ; (
Sen 36 ya inemezsin kemiklerin kalın diyorlar aksine kendimi iyi tanıyorum kemiklerim incedir. Ama vericem azmettim inş.
Merhaba tam 9 ay 10.aya giricem tahminen bazi aylar hic gitmedigini dusundugum zamanlar oldu ama ertesi ay 2 kati seklinde gidiyordu kilolartebrik ederim 9 ayda mı düştünüz bu kiloya , yoksa daha öncesindemi, ayda kaç kilo veriyordunuz tahmini olarak
Merhaba 21 yasindayim boyum 163 bundan 2 sene once hic birsey yapmadan 60 a kadar dusmustum ondan sonra 78 e ciktim 4 5 senedir benle diyebilirizfadmeeeeee .!.:canım bişey merak ettim kaç yaşındasın ve kiloların ne kadar süredir senle birlikte
Ay inş. Canım amin dua ediyorum hepMerhaba bende oyleydim hep kemiklerin kalin diye avuttular dusun bugune kadar yuzuk numaram bile 20 nin altinda degildi yuzugumu degistirmek zorunda kaldim.numaraso 16 ya dustu kemikler filan hikaye insallah verirsiniz
Bende tipki senin gibiydim baslarken hedefim 55 di onun altina dusmuyucem demostim ama insan verdikce veriyor az mediyor iyice hevesleniyorAy inş. Canım amin dua ediyorum hep
en son 78.2 e çıktım ama şimdi 1 haftada 76.5 olmuşum is. 69 u görürüm en yakın zamanda sonrada 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?