...........

Geçmiş olsun canım..Muhtemelern sinir damarların zarar görmüş. Büyük hastanelerde Ağrı Poliklinikleri var,oraya randevu alıp görünmeni tavsiye ederim.Belki Beyin,sinir cerrahisine yönlendirebilir..Eski konulardan bir hasta hatırlıyorum.Meme altı kesisi ile aynı sorunu yaşamıştı ve Ağrı polikliniginde tedavi görüyordu..

Bu arada meme ucu kesisi ile ameliyat olsa idin ve bu sorunu yaşasaydın şu an kaynardı burası.. His akybı sadece meme ucu kesisinde oluyor diye biliniyor,anlatılıyor.Oysa her keside bu risk var.Belki doktorun dikkatsizligi,belki şans bilemiyorum.Ama bu risk bu ameliyatta var ve herşeye hazırlıklı olarak ameliyat olmak gerek.Tabiki kimsenin böyle bir sorun yaşamasını istemem asla ama komplikasyonlar iyi araştırılmalı.Doktorunuz riski çok küçük tutsada risk sonuçta,herşeyi bilerek girilmeli ameliyata..

Arzumcum çok teşekkür ediyorum her zamanki gibi yine sen yetiştin imdadıma. Ben çok mutsuzum keşke hiç ameliyat olmasaydim. Öncesinde küçüktü ama en azindan hissedebiliyordum. Şimdi ise tırnaklarımi batirsam yine bişey hissetmiyorum birde sol taraftaki protez yerine hiç oturmadi dokunduğumda hep hareket ediyor bunu hissedebiliyorum. Ben küçük bir sehirdeyim ve burada en çok tercih edilen doktora ameliyat oldum. Açıkçası operasyon öncesinde hiç araştırma yapmadım birtek meme ucu kesisi his kaybına yol açar diye duyduğum için meme altindan olmayı tercih ettim sanki en basit yöntem buymus gibi düşündüm. Arzumcum şimdi senin öneride bulunduğun bölümü arastiracagim umarım bir faydasını görürüm. Sana tekrar çok teşekkür ederim. Meleğim benim

Çok üzüldüm canım senin ameliyat ını yapan doktora gitmedin mi canım bir şey demedi mi sinirlerle alakalı bi durum bi çözümü inşallah vardır..
Arzuma katılıyorum herkes meme ucu nu tü kaka olarak görüyor ancak bu iş gerçekten tecrübe isteyen bir ameliyat.. bende küçük bi şehirde yaşıyordum üç Dr ile görüştüm ancak içime sinmedi He istediğim şey Hasan Fındık'a ameliyat olmaktı kader bu ya istanbula taşındı ve hemen ona ameliyat oldum..
Umarım bi tedavisi vardır canım çok geçmiş olsun inşallah geçer

Fazlanazli iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ben en son 3 yada 4 aylık olduğunda kontrole gitmiştim doktora bu şikayetimden bahsettigimde sanki normal bişeymis gibi bahsetti çokta onemsemedi. Bende o zamanlar 6 ay olunca geçer diye çokta üstünde durmamistim ama şimdi çok korkuyorum ya hep böyle kalırsa umarım biran önce kurtulurum bu dertten inanın bir ömür çekilecek gibi değil

Ah canım ya biz bazı şeyleri iyi hissetmek adına oluyoruz bu ameliyatları böyle sorunlar olunca üzülüyorum malesef doktor farkı bu şekilde oluyor sanırım bir doktor bu ameliyatı yılda kaç kere yapıyor bunu bilmek lazım ben ist da Şişli Etfal e bile gittim oradaki asistan doktor kendi biz bu ameliyat ı çok sık yapmıyoruz imkanınız varsa özelde yaptırın demişti ben sorununu buna bağladım yani tecrübe eksikliğine inşallah bi çözüm bulunur

Öyle deme canım.Olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş sonuçta.. Protezinin yerine oturmamış olmasını hissetmen iççeride bir kasma oldugunu gösterir.Buda kapsül riskinin belirtisidir.Bence doktoruna muayeneye git.Kapsül henüz tehlikeli boyutta olmayabilir.gerekli masajlarla bu sorunun önüne geçilebilir...Tabi sadece tahmin benimkisi,olmayadabilir yani.Ama muayeneye git muhakkak..
Eğitim,araştırma hastanelerinde bu bölüm var.Bir araştır canım.Istanbulda olsan sana önereceğim devlet hastanesi olurdu ama

Canım çok sağol. Bayram sonrası hemen kontrole gideceğim. Kendi doktorumun yaklaşımı yine aynı olursa baska bir doktora gideceğim. Hayırlısı bakalım inşallah herşey yoluna girer. Bu arada ben Ordu'da yaşıyorum duyupta aklında kalan bir hastane varsa yazarmisin canım. Seni tanimasamda çookk seviyorum herşey için teşekkürler.

Bugün farklı bir doktora gittim ve iki taraftada his kaybı olduğunu, meme uçlarında acı ve sol protezi hissettiğimi söyledim. Meme uclarinin agrimasinin iyi birsey olduğunu biraz geçte olsa his kaybının geçeceğini söyledi. Protezi hissetmemle ilgili ise beni muayene etmeden iceride sıvı birikmesi olabilir olmazsa ultrason isteriz falan derken tam konuşmaya basladikki doktorun telefonları çok fazla çalıyordu ve aptal sekreteri surekli araya girdi ve görüşmemiz yarım kaldı sonrasinda ise doktor ameliyata girdi verdiğim parada boşa gitti.

Bak aksiliğe... Yahu muayene ücreti verdiysen ilgilenmesi lazım sonuçta. Asitanını ara söyle,görüşmemiz bölündü tam sonuca ulaştıramadık de.. Ne gerekli ise yaptır canım.

aaa ne kadar ilginç bu doktora amelıayat olmadın mı neden muayene ucretı alınıyor benım bildiğim alınmaz ..

merhaba, ben de meme büyütme ameliyatı oldum yaklaşık 6 ay önce. meme başı uyuşukluğum bir ay içinde geçti. ama bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası aşırı hassasiyet te olabiliyor ve bir kaç ay sürebiliyormuş. bence senin durumunda bu yani meme başlarının normalden fazla hissediyor olması. umarım kendiliğinden gecer, çok geçmiş olsun

Bugün ameliyat olduğum doktoruma muayeneye gittim ve tek tek problemlerimden bahsettim. Meme başında ağrı, memelerin genelinde hissizlik, sol taraftaki protezin hareket ettiğini hissetmek ve iki memenin birbirinden farklı olması gibi...
Kendisinin bana ilk söylediği (olsun ne olacak) oldu. Bende nasıl ne olacak ben çok rahatsız oluyorum ne kadar daha bu şekilde hayatıma devam edebilirimki dedim. Bu seferde doktor hanım aslında hiç bir problem olmadığını benim kuruntu yaptığımı söyledi. Hem görsel olarak hemde doktor gözüyle bakıldığında sağlık açısından hiç bir problemim yokmuş. Işte böyle arkadaşlar moralim çok bozuldu. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah düzelir

umarım başka bir doktora da danışmısındır.

üzüldüm ben de. ne hayallerle büyük paralar veriliyor sonucundan memnun olmamak çok kötü.

ben de aralık sonu ameliyat olacağım. yaşadıkların içime korku saldı

Merhaba ben de his kaybı yaşıyorum, yaklaşık 1 yıl önce ameliyat oldum, ortalama %50 sini hissedebiliyorum, Ancak ilk aylarda durum daha kötüydü, o zaman hiç hissetmiyordum. Aynı doktora ameliyat olan arkadaşım tamamen hissedebiliyor. Doktora sorduğumda zamanla geçeceğini söylemişti, tekrar kontrole gitmedim, sonuçta sinir uçları kesildiyse bunu geri getirmek mümkün değilse ne yapabilirim ki deyip, konuya iyi tarafından bakıyorum; görüntü istediğim gibi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…