• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75 C cup sütyen bulmak

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
133
Selam kızlar bildiğiniz üzere nisanda ameliyatımı olmuştum ve üzerinden beş ay geçti...beş aydır günlük olarak sporcu sütyeni ne devam ediyordum yaz aylarında hem terletmedigi hem de göğüs uçlarını belli etmediği için. Ama artık göğüsler de iyice yumuşadı ve şekillendi daha cici bici şeylere geçeyim dedim ama o da ne :KK57: magazalar da en güzel cicili bicili takımlar hep 75 B 80 B 85 B ama hep B B B C cup varmı deyince haminne modellerini gösteriyorlar dümdüz sıradan. ..B cup giydim tabi göğüsler fırladı taştı hadi neyse biraz seksi olur altı üstü deyip öyle böyle sigacagiz artık dedim ve aldım ama bir gün kullandım gece çıkarınca ne göreyim resmen her yerden izi çıkmış vücuduma sutyenin ve göğüslerim sızlıyor hafif hafif bariz kucuk yani...yine sporcu sütyeni geçirdim tabi ne yapıcaz bu cup meselesini ya C Cup ve üzeri bedene ulaşan ince yapili arkadaşlar bulabiliyor musunuz istediğiniz sütyeni yoksa sorun bende mi

Ayni sorunu bende yasiyorum.gogus alti ölçüm 73 gogus ucu 93.c cup sutyen bulmak cok zor.en guzel modeller destekli sütyenlerde.yada b cuplarda.gezmedigim mağaza kalmadi.c cup olarak cok az cesit mevcut.evde sutyen kullanmiyorum hic.disarda da cogu zaman sporcu sütyeni.ama tabi o da her kiyafetle kullanilmiyor.

Aynen canım ben de talan ettim c cup bulamıyorum yok yok yok internetten buldum c cup ama onlarda büyük oldu şu yabancı site var ya ordan onların c cup büyük oluyor sanırım.neyse sonuçta c cup sütyen bulmak cok zor.penye sporcu takılcaz anladıgım kadarı ile :KK43:

Penti,Ay-Yıldız,Magıc Form,H&M,La senza,Triump gibi markalarda bu bedenleri bulabilirsiniz kızlar ;)
En Güzeli Boyner yada YKM gibi mağazalara bakın. Orada hem bu markalar hemde birçok marka var hemde satış Görevlileri ölçünüzü Alıp size uygun bedende yardımcı oluyor ..

HM de oluyor ordan alıyorum ben de 75c.. Bunlar dışında ucuz yollu sütyen aradığımda c ben de bulamıyorum kolay kolay, 80B alıyorum onun yerine..

80 B olsa idare edeceğim ben de hem sıkıyor hem de yarısı dışarda üzülsem mi sevinsem mi :)))) dediğiniz magazalara da bakayım ama sinir bozucu cidden fıstık gibi modeller olmuyor dümdüz sutyenleri gösteriyorlar bunlar C diye

80 B olsa idare edeceğim ben de hem sıkıyor hem de yarısı dışarda üzülsem mi sevinsem mi :)))) dediğiniz magazalara da bakayım ama sinir bozucu cidden fıstık gibi modeller olmuyor dümdüz sutyenleri gösteriyorlar bunlar C diye
Her markanın da 80Bsi olmuyor dediğin gibi, ne de olsa o da B ama zaten cuplı sütyen kullanmıyorum ben.. Sadece bayramda seyranda elbise tok dursun diye kullanırım.

Back
X