72. sayfadaki bütün ürünlerde %10 indirim var. Elbise ve eteklerde .../satılmıştır..

erdemli ben dün şipariş ettiğim yelekleri istiyorum, bluzu eşim beğenmedi, nasıl iletişim kuracaz? :)

Cantayi hediye ettim o yuzden satistan kaldiriyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilitli, sifreli sandik. Makyaj cantasi olarakda kullanilir. Cok az kullanildi. Fiyati 35 tl

ürünlerde hafta sonu indirimi var, yarın akşama kadar geçerli olucak. fiyatları siz belirleyin, büyük indirimleri kaçırmayın

Elbiseler 36-38 bedene uygun 10 tl

Gomlek m beden 10 tl

Bluz 5 tl

Mango 38 beden siyah dar paca kumas pantolon 10 tl

Hadi hanimlar urunlerim utulu ve temiz sekilde sahiplerini bekliyor.

12 ye kadar kampanya yaptim. Fiyatlari siz belirleyin. Son yarim saat kacirmayin hadi urunlerimi inceleyin

Lacivert 38 numara babet. Cok az kullanildi. Hamileligimde almistim ama ayaklarim sistigi icin giyemedim malesef. 20 tl

Artes marka tabletimi satisa koyuyorum arkadaslar. Bi heves almistim ama tablet kullnmak hosuma gitmedi o yuzden bi kosede duruyordu. Cizik, kirik vs hic birseyi yoktur. Temiz kullanildi. Kilifi, klavyesi, kulaklik ve sarj aleti ile birlikte gonderilcektir. İlgilenen arkadaslar olursa ozelliklerini de yazarim tek tek.

Fiyati 200 tl

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…