• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

72. sayfadaki bütün ürünlerde %10 indirim var. Elbise ve eteklerde .../satılmıştır..

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401285763.595419.jpg
Urun satilmistir yarin kargolaniyorr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ürünlerimi aldım canımcım.Hepsi de çok güzeldi,teşekkür ederim.Bu arada sizin oradaki ptt çalışanı sistemde işaretlemediği için istediğim şubeyi kargo ücreti fazla tutmuş.Yoksa 4.50 tl miş.Onu da sordum,öğrendim.Bol kazançlı alışverişler dilerim.

Gule gule kullan canim. Tanidigima cok memnun oldum :) bunu soyledigin iyi oldu birdahakini uyaricam memuru, bi de terslemisti bizibenden iyi mi biliceksiniz diye ;)

Canm bit pazarindaki konuma bak yeniler ekledim eğer beğendiğin birşeyler olursa birini alicam ilk siradaki olabilir ;)

Canim sende bi gomlek begenmistim ama onun bedeni uymadi. Diger urunlerine de bakarim bi

Son düzenleme:
iki yeleği almak istiyorum, bir de mango beyaz bluz vardı yukarlarda bi yerlerde, o hala duruyor mu?

evet bu canım, zevkini çok beğendim, ürünler de çok güzel duruyor, akşam eşime göstericem bu akşam için bana ayırır mısın bu 3 ürünü.?

evet bu canım, zevkini çok beğendim, ürünler de çok güzel duruyor, akşam eşime göstericem bu akşam için bana ayırır mısın bu 3 ürünü.?

Tesekkur ederim :) tamam canim ayiriyorum ;)

Back