72. sayfadaki bütün ürünlerde %10 indirim var. Elbise ve eteklerde .../satılmıştır..

erdemli33

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
363
19. sayfadan takip edin

Hanımlaaarr doğumumu yaptım, kadınlar kulübüne geri döndüüümmm Özlemişim burda olmayı haydi bismillah deyip ürünlerimi tekrar satışa koyuyorum Doğum kiloları daha durduğundan bu ürünler satıldıktan sonra başka cicilerde ekliycem.. Buyrun dükkanıma hoşgeldiniz

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin cnm Allah analı babalı büyütsün bebişimizi o artık bizimde bebişimiz sayılır
Hayırlı bol kazançlı satışların olsun inşallah
kısmetiyle gelsin bebişin

Hoşgeldin cnm Allah analı babalı büyütsün bebişimizi o artık bizimde bebişimiz sayılır
Hayırlı bol kazançlı satışların olsun inşallah
kısmetiyle gelsin bebişin

amiiinnn canııımm çook teşekkür ederimm inşallah kısmetli bi bebiş olucak tekrar burda olmak çoook güzell

Gözünüz aydin canım umarım prenses cok iyidir bu arada burada yine belirtmek istiyorum ürünlerin cok iyiydi çizme büyük gelince takasladim canım başkasıyla ama herkes senin gibi guzel urun gondermedigi icin magdur oldum hic sorma iyi satışlar sana

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim.. çok şükür ikimiz de çok iyiyiz... çizme birazda benim hatam oldu sanırım, kalıp dar olduğu için numarasını küçük yazmıştım sana da bol gelmiş malesef tekrardan kusura bakma :26: güle güle kullan canım ürünleri seni tanıdığıma çok memnun oldum

Olsun canım,Tesekkur ediyorum .ben de seni tanıdığıma memnun oldum minik prensesi op benim yerime ve yine diyorum her istediğinde yanındayım numarani kaydetmemisim bir isin ihtiyacin olursa lutfen haberdar et biliyorsun yerimi hatta cay icmeye bile beklerim bir gun

Operim canim. Insallah bi gun yolum duserse ugraririm sana. Seninde yolun bu taraflara duserse bi isin olursa haber ver mutlaka yardimci olurum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Urunleri kacirmayin hanimlar, elimde daha 34-36 beden pantolon elbise ve gomlekler var. ihtiyaca gore sorup ogrenebilirsiniz elimdeki urunleri

Urunleri kacirmayin hanimlar, elimde daha 34-36 beden pantolon elbise ve gomlekler var. ihtiyaca gore sorup ogrenebilirsiniz elimdeki urunleri

slm canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün inş.bende siyah tulumu soracaktım bedeni boyu nedir???ve kullanılmışlığı nasıl??

slm canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün inş.bende siyah tulumu soracaktım bedeni boyu nedir???ve kullanılmışlığı nasıl??

Tsk ederim canim. Tulumun bedeni s m beden boyunu simdi olcemem yarin olcup soylerim sana. Cok kullanilmadi canim 3 4 kere anca giyildi.

Tsk ederim canim. Tulumun bedeni s m beden boyunu simdi olcemem yarin olcup soylerim sana. Cok kullanilmadi canim 3 4 kere anca giyildi.

tmm canım tşk ederim boyunu yarın grş ii geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…