- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Canım benimmAdımsayar yüklettin banageri silicem ama telefonumda uygulama çok ağırlaşıyor.
Benim adım sayar 48 saydı,telefonda ki 84
Bazı insanların eli gerçekten öyle çiçek konusunda,ne güzelCanım çok teşekkür ederim, kayınvalidemin ve öğrencilerimin hediyeleri. Bir yılı geçti.
ASLInda özel bir şey yapmıyorum. Güneş gören bir yere koydum. Kayınvalidemin bu konuda maşallahı vardır. Tohumu ya da çimi öylesine atsa bile biter. Onun deyimiyle yerini sevmiş. Yerini sevmesi önemli.öyle diyor. Bir de suyu hep çiçeğin dibine değil, tabağına koyar.
inşallah en yakın zamanda yine açarlar canım. Mesela menekşenin üzerinde çiçeği olmayıp yaprakları çok gelişmişse sevdaya binmiş, der kayınvalidemÇiçeklerin dilini ondan öğrenmeye çalışıyorum.
Adımsayarı atacaktım nerdeyseCanım benimmuğraştırdım seni kusura bakma lütfen
Bu durumda sen günlük 10 bin atıyorsundur
Maşaallahın var her türlü Negoom
Maşallahh ne güzel
Çok seviyor, İStAnbuL’da yaşarken evle uğraşıp dururdu, aşırı titizdir. Köyüne ev yapıp döndüğünde ise hep bahçesinde vakit geçiriyor. Çok iyi oldu onun için.Maşallahh ne güzel
Aslım o kivi mi yoksaaaa, ya da muşmula mı diyorlar o meyve mi?
Kivi canımAslım o kivi mi yoksaaaa, ya da muşmula mı diyorlar o meyve mi?
Yok yaw bayağı kiviye benziyor buu Aslım çok güzellerrr
İyi insan lafın üstüne arar derler AslımÇok seviyor, İStAnbuL’da yaşarken evle uğraşıp dururdu, aşırı titizdir. Köyüne ev yapıp döndüğünde ise hep bahçesinde vakit geçiriyor. Çok iyi oldu onun için.
Çiçek, dünyamızı güzelleştirenlerden sadece bir tanesi, diğerlerinden birisi ise siz güzel dostlar. İyi ki varsınız.
( çok ilginç bir şey oldu, bu mesajı yazarken kayınvalidem aradı. Kulağı çınlamış olmalı)
Öyle oldu canımİyi insan lafın üstüne arar derler Aslım
İyi insanmışÇok seviyor, İStAnbuL’da yaşarken evle uğraşıp dururdu, aşırı titizdir. Köyüne ev yapıp döndüğünde ise hep bahçesinde vakit geçiriyor. Çok iyi oldu onun için.
Çiçek, dünyamızı güzelleştirenlerden sadece bir tanesi, diğerlerinden birisi ise siz güzel dostlar. İyi ki varsınız.
( çok ilginç bir şey oldu, bu mesajı yazarken kayınvalidem aradı. Kulağı çınlamış olmalı)
İnşallahhh canımİyi insanmış
Babam da çok severdi bahçesini,bahçe başka bir şey.Bende çok severim,ilerde nasip olur belki
Evet Sudem, bizden sonra onlar da Sakarya’ya taşındı. Geyve’nin bir köyündeBugün kaç adım aticaz de hele
Ona göre son dakikaya bırakmayım
Saatin şarjı ful 5 gün garanti
asliogretmen kv nin leri çok güzel
Ayrıca hobi edinip bakması da ayrıca güzel
Seni araması ise kv yı öven gelin pek çıkmaz
Hayırlı gelin telepati kurdun kv ile
Memlekette mı o bahçe çok güzel
enerji_kusagi sen neler yaptın çiçeğim
Spor durumun ne ?
inci-tepik Maşallah bugün süper sporu
Bu hafta şahane geliyor
Ya böyle meyve ağaçlarına bayılıyorumNego canım adım performansin çok iyi
Evet Sudem, bizden sonra onlar da Sakarya’ya taşındı. Geyve’nin bir köyünde
Çok haklısın balım. Rabbim hepimize nasip etsin güzel bahçeli bir evYa böyle meyve ağaçlarına bayılıyorum
Çocukken bahçeli,bol ağaçlıevde büyüdüm hiç kıymetini bilememisim
Pandemi de eve sığınca daha iyi anladım kıymetini
Saol balım inşallah güzel bi eksi gelirNego canım adım performansin çok iyi
Bugün kaç adım aticaz de hele
Ona göre son dakikaya bırakmayım
Saatin şarjı ful 5 gün garanti
asliogretmen kv nin leri çok güzel
Ayrıca hobi edinip bakması da ayrıca güzel
Seni araması ise kv yı öven gelin pek çıkmaz
Hayırlı gelin telepati kurdun kv ile
Memlekette mı o bahçe çok güzel
enerji_kusagi sen neler yaptın çiçeğim
Spor durumun ne ?
inci-tepik Maşallah bugün süper sporu
Bu hafta şahane geliyor
Bende almayı düşünüyorum cnım su nette dolaşan lastikli bi alet tüm kasları calıstırıyormuş seninki nasıl bişeyMekik aletim gelmiş
İki gözümün nuru
İzlemedim canim hic bilmiyorum ama ikomikmisArada getir sabahları tükkanı da silip süpürsün civcivim
Jet sosyete izlemiş miydin? Çinli kız, Çinli kız deyip duruyordu ya robota
Cok sag ol canimBalım
O şarjda iken sen ayakta sabit işleri yap
Yemek yaparken filan pek ilerlemiyor
Doğrama, yıkama ,salata filan
Süpürgene çok sevindim
Artık o süpürurken sen spor yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?