- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 33
Negom bu ne?
Arada getir sabahları tükkanı da silip süpürsün civcivimsonngulen canim robot supurgeyi siparis verdim arastirdim yine xiaomi mop pro da kararlıydım ama sonra baktim üstüne guncel modeller cikmis. Viomi v3 aldim ben de. Daha dogrusu esim arastirmis viomi yi bulmus cekim gucu falan daha yuksek digerine göre. Bilgi ver demistin diye söyluyum dedim deneyince yine söylerim.
BalımHayirlisi olsun bakalım canim
Benim adim 154 en cok benim siz pes edebilirsiniz benceşarjda bi rahat vermedim garibime
Mekik aletim gelmişArada getir sabahları tükkanı da silip süpürsün civcivim
Jet sosyete izlemiş miydin? Çinli kız, Çinli kız deyip duruyordu ya robota
Negoom Negoommm
Çiçeğim şuan gayet hoyratça bisiklet sürüyorumNegom bu ne?
Koşu bandı ekranı mı?
Yoksa adımsayar dikdörtgen olan mı?
Çok pis gaza geldim bak şimdi
Negom bu ne?
Koşu bandı ekranı mı?
Yoksa adımsayar dikdörtgen olan mı?
Çok pis gaza geldim bak şimdi
Ay kızlar çok hoşsunuzNegoom Negoommm
Orada yazan 3:36 saat mi spor süresi mi
Süre ise ışık hızıyla mı koştun,
yürüdün diyemicem koşmuşsundur
Kafam çok karıştı ya
Ooo cocuklar yediysw sahaaneMysonismysun mercimek ekmeği şahane.Çocuklar da bayıldı.Ben sebzeli kek yaparım,ona benzedi tadı.Hatta bunun içine de sebze koyulabilir
Her şey normal de, biz anormaliz Negoom yaAy kızlar çok hoşsunuz
Adımsayarım bu.Koşu bandım yok.Orda ki de saat,normal saat yani
Perde asmalı,mutfak dolabı silmeli,inmeli çıkmalı adım bunlar
Niye evde uçarak mı iş yaptığını düşünüyor adım sayarınHer şey normal de, biz anormaliz Negoom ya
Yawrum o nasıl adımsayarmış ya
Benimki tempolu yürümedikçe evdeki işi adımdan saymıyor, 3 saat delice temizlik yapayım 500 adımı mümkün değil geçmiyor
Gönül bahçemin ÇiçeğiNeşe kaynağım
Huzurum
Sevdiceğim
İyi ki varsın
Yawrum bence senin adımsayar bile temizlikten anlıyor, benimki de benim gibi pek anlamıyorsa artıkNiye evde uçarak mı iş yaptığını düşünüyor adım sayarın
Telefona indirdiklerim bundan daha çok sayıyor hatta
Teşekkür ederim Negoomm
Yüklü değil artık,fitwelinki de çalışmıyor nedense.Zaten iş yaparken üstümde taşıyamam düşürürümYawrum bence senin adımsayar bile temizlikten anlıyor, benimki de benim gibi pek anlamıyorsa artık
Az tüyo ver Balım hangi programlarmış onlar
Adımsayar yüklettin banaYawrum bence senin adımsayar bile temizlikten anlıyor, benimki de benim gibi pek anlamıyorsa artık
Az tüyo ver Balım hangi programlarmış onlar
Canım çok teşekkür ederim, kayınvalidemin ve öğrencilerimin hediyeleri. Bir yılı geçti.Ayy maşallahh canım çok güzeller
Ne zamandır sende bunlar?Bakımı için neler yapıyorsun?Menekşe için tövbeliydim aslında ama son kez deniyeyim dedim.Eşim a101 şubelerini gezmişti onlar içinşimdilik iyi ama tomurcukları kurudu gibi,küstüler yine sanırım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?