70 Kilodan 50 li lere doğru...gelin birlikte başaralım

umuttttt

Kızımmmm oğlummmmm hep benimle kalın....
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
4.026
2.933
248
34
25 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu yüzden zayıflamam gerekiyor:)) bu hafta kesin olarak karar verdim zayıflamaya.70 li kilolara hiç ulaşmamıştım 2 hafta önce tartı 70 i görünce ben kesin karar verdim. 59 hedefim daha zayıf olamam da sanırım :) tatlıya bayılıyorum ama şu son günler diyetten çok beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye ağırlık verdim ekmeği neredeyse hayatımdan çıkardım tatlıyı sadece ödül olarak haftada 1 yiyorum. eskiden şişene kadar yerdim şimdi çok kısa sürüyor yemekler. tek çeşit yemek yapıyorum artık. abarttığım günler nesfitle geçiştiriyorum. ama bazen tost kaçamağı da oluyor acele kahvaltı yerine. yüryüşüm çok güzel gidiyordu bugün tekrar başlıyorum sabahları 20 dk akşamları 1 saat yürücem. yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşıcam burada.göbeğimde var ama göbek hareketleri sıkıyor nedense beni ama onu da yapmaya çalışıcam. 2 hafta önce hergün 1 saat yürüyüş ekmek yemeden 7 günde 3 kilo verdim 67 ye düşmüştüm ama çok fena grip oldum o ara devam edemedim. 1 kilosunu geri almışım şuan 68 kilo ile devam ediyorum. hedefim 59 aslında 60 ama 59 olunca daha zayıfmış gibi geliyor:))) boyum 165.bu arada öyle planlı diyetler bende işe yaramıyor o yüzden menülerimi kendim hazırlıcam.

bugün sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
3 4 zeytin
az peynir

arada adaçayı

öğle
1yunmurta
az peynir ton balığı
1 dilim ekmek

akşam da henüz gidemedim ama yeşil mercimekli erişteli çorba yapıp ekmeksiz yemeyi düşünüyorum. ve tabi yemekten önce mutlaka yürüyüş yapıcam

selam umuttt bende diyette 2. haftadayım 70 kiloyla başladım suan 65 im ben beşli çay içiyrm bitkileri aktardan alıp demlerken karıstırıyrm ve günde bir litre içiyrm iştahımı kapatıp yağlarımı yakmama yardımcı oluyor:) benim 3 tane kuzucuğum var onlardan kalan kiloları vermekle meşgulüm:) umarım sende istediğin kiloya ulaşır ve anne olursun Allah yardımcın olsun :)

3 kuzucuğa kilon süpermiş :) daha mı faydalı öyle içmek sence? ben poşet çaynı alıyordum ( demleyip sürekli onu mu içiyorsun birde yemeklerden önce mi. iştahımı moralle kapattım canım bende. senn telaş daha bir tatlı benimki biraz stresli :))

Ben kendi demlediğime daha cok güveniyrm canım :) hazır denemedim hiç sabahları uyanır uyanmaz demliyorum kahvaltıdan önce içmeye başlıyrm en güzel yanı içtikten sonra tok hissettiğim için yiyemiyrm :)

:)) ne güzelmiş canım o :) bende hazırını kullanıyorum sabahları biraz böyle deneyeyim olmazsa bende bitkileri alırım aktardan :)

sabah
az yağlı lavaş ekmek
peynir
zeytin

öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

sabah kahvaltısı biraz fazlaydı işten geç gelince yemeği de 7 giibi yedim ama olsun. :) yarın telafi ederim. bugün sadece 20 dakika bölgesel hareketler yapabildim. ama yarın yürüyüşe devam edicem :)

Aynı dert bende de var. Evlendikten sonra tam 15 kilo aldım, 1 sene içinde, ben de inanamadım. Çevremden baya tepki alıyorum, hiç böyle olmamıştım, evlenirken bile kilolu hissediyordum kendimi şimdi o hale razıyım. 75 kiloyum ben boyum 1.68. Sporla pek aram yok ama 40 dk.lık bir cd var elimde daha önce de sıkılaşmama yardımcı olmuştu onu yapıcam. Pazartesi başlıyorum ben diyete, haftasonu misafirim gelicek çünkü, isveç diyetini deniycem, bakalım nasıl sonuç vericek :18: bi de şu sigarayı bıraksam

isveç dieti çok zorlar canım ya. ben evlenemden de aynıydım evlenince 1 2 kilo aldım. bak ben öyle ağır bir diyet yapmıyorum ama gidiyor yavaştan tatlım. 1saat yürüyüş yapıyorum canım eğer koşu bandın yoksa yada dışarı çıkamıyorsan yürüyüş için leslie ile vede yürüyüş var tavsiye ederim çok etkili gerçekten. bende bebek olmadan en azından 62 olmalıyım.hoş zaten bebeğinde gelesi yok heralde ben 55 falan olurum bu azimle o gelene dek :) benmde yarın misafirim var canım da arada kaçamak olur ben haftada 1 yapıyorum mesela. vücudu şaşırtmak gerekyormuş zaten yoksa verilmez o kilolar sen en kısa sürede başla. sigara olayı fena canım ya eşim benm elektronik sigarayla bıraktı tavsiye ederim sana. şimdi haftada 1 bazen o da. deneyebilrsin bence.

şimdi yürüyüşe çıkıyroum ama önce menümü yazayım size.
sabah
domates salatalık peynir yarım dilim ekmek
öğle
6 7 nugget yoğurt domates salatalık
akşam
bazlama yemeyi düşünüyorum malesef((( domates salatalık 1 tanede bazlama

bütün gün aç gezdim e birazcık ödül olsun dimi :)))

Yürüyüş ben de yapıyorum yeni yeni, çok da müsayit aslında evimin çevresi. Umarım 55 e inmeden gelir bebişin pazartesi bi deniyim diyorum isveç diyetini, daha önce zayıflama ilacıyla 11 kilo verip 53 kiloya düşmüştüm ama hiçbirşey yemiyordum nerdeyse gün boyu sadece su. Belki de o ilaçlar yüzünden şimdi birden kilo aldım :26: elektronik sigara beni çok öksürttü o yüzden bıraktım. Geçen sene ilaçla hem ben hem eşim sigarayı bıraktık, ki o 2 paket içiyordu günde. Ama bebeğimi kaybedince sigaraya sarıldım tekrar. Eşim hala içmiyor. Tekrar ilacı kullansam mı diye düşünüyorum ama o zamanda bebeği ertelemem gerekiyor. Hamile kalırsam zaten anında bırakırım sigarayı, bakalım kısmet. İsveç diyetinin gidişatından haberdar ederim seni. Önerilerin için çok teşekkürler

tamamdır tatlım haber beklyorum ama ben yapamam onu canım ya ben yemeğe düşkünümdür dediğin gibi yememe hiç yapamam. ben de koşu bandı sayesinde yürüyüş yapabiliyorum yoksa yapamazfım zaten eve geç geliyorum ne ara çıkıcam zaten bralar müsatte değil. ama bak bir arkadşaım hergün1 saatt yürüyerek inanılmaz zayıfladı. ilaçlarla aniden yemeden verilen kilolar hemen dönüyor tatlım o yüzden dikkt etmek lazım. bebğine üzüldüm çok zor bir durum ama şu da var bir teselli belki. en azından hamile kalabileceğini öğrenmişsin

bgün kahvaltıya misafiler vardı abarttım biraz:) ama yürüyüüşümü yaptım birazdan bölgesel hareketlerimi de yapıcam :)))
akşamda ızgara tavuk ve actifry da kızarmış patates yemeyi düşünüyorum ekmeksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…