- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 34
25 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu yüzden zayıflamam gerekiyor:)) bu hafta kesin olarak karar verdim zayıflamaya.70 li kilolara hiç ulaşmamıştım 2 hafta önce tartı 70 i görünce ben kesin karar verdim. 59 hedefim daha zayıf olamam da sanırım :) tatlıya bayılıyorum ama şu son günler diyetten çok beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye ağırlık verdim ekmeği neredeyse hayatımdan çıkardım tatlıyı sadece ödül olarak haftada 1 yiyorum. eskiden şişene kadar yerdim şimdi çok kısa sürüyor yemekler. tek çeşit yemek yapıyorum artık. abarttığım günler nesfitle geçiştiriyorum. ama bazen tost kaçamağı da oluyor acele kahvaltı yerine. yüryüşüm çok güzel gidiyordu bugün tekrar başlıyorum sabahları 20 dk akşamları 1 saat yürücem. yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşıcam burada.göbeğimde var ama göbek hareketleri sıkıyor nedense beni ama onu da yapmaya çalışıcam. 2 hafta önce hergün 1 saat yürüyüş ekmek yemeden 7 günde 3 kilo verdim 67 ye düşmüştüm ama çok fena grip oldum o ara devam edemedim. 1 kilosunu geri almışım şuan 68 kilo ile devam ediyorum. hedefim 59 aslında 60 ama 59 olunca daha zayıfmış gibi geliyor:))) boyum 165.bu arada öyle planlı diyetler bende işe yaramıyor o yüzden menülerimi kendim hazırlıcam.