70.000 Ya Musavvir C.C.

espressoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
2.291
4.028
26
Şuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?

Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi şerifi Allah'ın yaratıcılığının mükemmelliğine değinen bir isimdir, bu esmanın anlamını bilmek yaratılan her şeyde Allah'ın kudretini ve hikmetini bilmemizi pekiştirir.

Hepinizden Allah razı olsun🌹

Şuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?

Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi şerifi Allah'ın yaratıcılığının mükemmelliğine değinen bir isimdir, bu esmanın anlamını bilmek yaratılan her şeyde Allah'ın kudretini ve hikmetini bilmemizi pekiştirir.

Rabbim bu süreçte hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın inşallah canım 🤲🤲

Mevlam senin gibi bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün 🤲🤲🤲

canim dua gruplarına katılsan daha çok dua almış olursun tabi senin bileceğin bir şey sadece öneride bulundum cunku etiketlere çok dönen olmuyor ama gruplar.gunluk okuma oluyor 👍🌷

Rabbim bu süreçte hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın inşallah canım 🤲🤲

Mevlam senin gibi bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün 🤲🤲🤲

canim dua gruplarına katılsan daha çok dua almış olursun tabi senin bileceğin bir şey sadece öneride bulundum cunku etiketlere çok dönen olmuyor ama gruplar.gunluk okuma oluyor 👍🌷
Allah razı olsun 🥰 katıldığım gruplar var canım ama şuan biraz hızlı gelişen bir süreç olduğu için bireysel hatim yapmak istedim gruplarda liste oluyor diye

El musavvir mi ya musavvir mi zikredilmeli?

Canım arkadaşım ben 1000 tane okuyabildim Allah kabul eylesin inşallah 🤲🏻💓❤️

500 okudum Allah kabul etsin inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲 ❤️

Kalan 53.000

2000 aldım Rabbim duanı kabul etsin inşallah müjdeli haberini alırsın

Kalan 51.000

X