- 15 Kasım 2014
- 178
- 161
- 32
-
- Konu Sahibi Limonagacii06
Razi olsun ❤Kızlar sizin 100 tane okudum kalan 3250
Maşallah canım ya çok hızlısın Allah razı olsun:)Kizlar ben bitirdim Allah kabul etsin
Kızlar ben şimdi bitirebildim Allahım kabul etsin inşallahSelam kızlar ben bitiremedim ama yarın akşama tamamliycam. Siz de bitiremediniz sanırım. Canımız sağolsun :)
Canım benim sakin bırakma kendini dua edeceğim insallahKızlar o kadar üzgünüm ki bende 5 cm kist cıktı. Eşimde de 3 ay öncesi sperm testi vermişti ileri biz hareketi düşük çıkmıştı ilaç tedavisi uygulandı. Fakat ise yaramamış bugün tekrar test verdi . Değerleri aksine düşmüş artacağı yerde. Doktor varikosal ameliyatı önermiş. Nasıl zor bi süreymiş bu işler. Elimden geldiğince her ay kürler yapıyorum ilaç içti dualar ediyoruz. Ama yine de olmuyor( şimdi ikimizde de sorun cıktı. Yaptığımız dua için teşekkür ederim benden sonraki arkadaş için de duamı yapacağım sonra buraya da ara vermek istiyorum. Duanizi eksik etmeyin nolur
Kızlar o kadar üzgünüm ki bende 5 cm kist cıktı. Eşimde de 3 ay öncesi sperm testi vermişti ileri biz hareketi düşük çıkmıştı ilaç tedavisi uygulandı. Fakat ise yaramamış bugün tekrar test verdi . Değerleri aksine düşmüş artacağı yerde. Doktor varikosal ameliyatı önermiş. Nasıl zor bi süreymiş bu işler. Elimden geldiğince her ay kürler yapıyorum ilaç içti dualar ediyoruz. Ama yine de olmuyor( şimdi ikimizde de sorun cıktı. Yaptığımız dua için teşekkür ederim benden sonraki arkadaş için de duamı yapacağım sonra buraya da ara vermek istiyorum. Duanizi eksik etmeyin nolur