Merhaba, 8 yıllık evliyim. ve tam 7yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz.yani çalışıyorduk, ama sanırım yolun sonuna geldikHikayemiz ilk yılda planlamadığımız halde hamile kalmamla başladı.Tam müjdeyi ailelere verdik ki bir hafta dolmadan düşükle sonuçlandı.Dr umuz ilk gebeliklerin genelinin düşük olabileceğini söyledi içimiz rahat ikinci bebeği bu kez planlayarak yola çıktık,2 ay sonra yeniden gebelik elde ettik, ancak yine hüsran,..
üçüncü gebelik ve düşük...
artık tekrarlayan düşükler vakası ile araştırma yapılıyordu, tüm genetik faktörler, kan, ve aklınıza gelebilecek tüm testler biri hariç!!!!
Bu durum bizim 4 yılımızı almıştı yorulmuştuk ve en son aşılama ile hamile kalıp 4. kez düşük yapmıştım.Ve ne yazık ki dr lar aşılamayı hem özel yapma taraftarı oluyorlar,hem de tüp bebek aşamasına geçmek için sabırsızlanıyorlardı!!!!!!
artık bu yıla girdiğimizde ise kulaklarımda hala çınlayan doktorumun sesi bana artık vazgeç yolun sonu dedirtti..
İlk kez bu doktorumun aklına gelebilmişti hikayemi duyar duymaz, bana rahim hsg çekilip çekilmediğimi sordu?** nedense diğer 4 ünün aklına gelmemişti....
filmi çektirdim.. ve lap. operasyonu da geçirdim. ve sonuç olarak, rahimdeki anomali bebek sahibi olamayacağımı işaret ediyor...
Ben neye üzülmeliyim????
yeminli doktorlara nasıl da ahmakça güvenip, 7 yıl kaybettiğime mi? belki de anne olamayacak olmama mı?
Yine de umutsuz olmamaya çalışıyorum ama, benzer bir öyküyü dinlediğimde kendime daha kolay anlatabilir miyim diye yazma gereği duydum..
Umarım sesimi duyan olur..
canım geçenlerde duyduğum bişeyi anlatayım bir tanıdığımız hacdayken arkaşları dönünce gelini boşayacağız çocuğu olmuyor felan demişler. doktorlara çok götürmüşler. dünya dua ile dururnuş birde getirin bizim orada hoca var felan diye konuşulmuş son bir şans gibi sanki. hocaya götürmüşler felan kadının birkaç ay sonra hamile kalmış şimdi kocaman olmuş felan diye anlattılar. tabii her hocaya inanmamak gerekir ama araştırıp bir dene istersen. bebeğin olmasa bile iç huzurun olur belki. mevlam hepimize sağlık sıhhat versin. hayırlısı neyse onu versin...
kesinlikle arkadaşım ALLAH la aramıza illada birilerinin aracı olmasına gerek yok o biz istesekde verecek ben pek hacı hoca işine inanmıyorrum rabbimin dualarımızı kabul etmesi için illada birilerinin gerekli olduğuna inanmıyorum rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasınhacıya bak hacıya allah korkusu da mı yokmuş.ben başkasının duası tutarmı bilmem ama
kendin için dua etmenin verdiği iç huzurunu ve neticesini bilirim.Allah ım çok büyük elbet duyar sesimizi Allah ımdan bugüne kadar sağlık sıhhat haricinde bişey istemeye hep çekinmişimdir hep hayırlısını ver demişimdir.tek kocamı bana nasip etmesini istedim.verdi...
ne diyebilirim ki bu kadar hayırlı bir eşe sahip olduğum için çok şanslıyım elbet kucağımızı da bebeksiz bırakmayacaktır.dua edin arkadaşlar.bol bol.meryem suresini okuyun olmanız gereken tedaviyide olun.Allah çok büyük ol demesi yeter...
kesinlikle arkadaşım ALLAH la aramıza illada birilerinin aracı olmasına gerek yok o biz istesekde verecek ben pek hacı hoca işine inanmıyorrum rabbimin dualarımızı kabul etmesi için illada birilerinin gerekli olduğuna inanmıyorum rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın
benimde canım yedi yılımı aldı ilk kızıma hamile kalmam sonuc erken doğum ve bebeği kaybettik inan o tedavi asaması onun yanında bir hicti asılamalar tedaviler beni mahvetti
takdiri ilahi sonra bir dıs gebelik ve ve onuncu yılda oldu bebek ama ben cok yıprandım herseyin bir vakti saati var senin bebekte belki onu bekliyor insallah rahatsızlığın düzelecek bir seydir en azından ne oldugunu biliyorsun artık ya sebebsiz infertilede yada sebebi belli olmayan düsüklerde
yakın bir akrabam tam dört tane cocuk doğurdu ve sonuc bebekler bir iki gün icerisinde kaybetti beterin beteri var unutma
ve herseyde bir hayır vardır allahım senin hakkında en hayırlısını bir an önce verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?