7. Yl...

munzevi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
14
0
86
36
- Yurtdışı
slm arkadaslar hep derlerya nasil baslayacagimi bilmiorum o durumdayim suan ..Beni seven biri var 7 yillik bi olay ben lise 1.siniftayken teklif etti bana o kabul etmedim hoslanmiordum ondan hareketlerinden tavirlarindan kabadayi edasiyla gezerdi .neyse lise 2.siniftayim tekrar tekrar israr etmeye basladi seni seviorum ciddi dusunuorum ben filan diodu bende gulup gecerdim bu yasta ne ciddi dusunmesi ne evliligi derdim dozunu kacirmisti herseyin her tenefüste rahatsiz etmeye basladi haliyle zor gunler geciriodum ilk basta hosuma giden bu seyler beni bogmaya basladi . yine bi tenefüsde benim sinifin kapisinda okulda cektim kenara rica ettim agladim istemiorum seni filan zorla guzellik olmaz oda inadina seni cok seviorum diodu bende hakaret etmeye basladim bagirdim nefret ediorum senden dedim bi tokat vurdu bana icim cok kötü oldu kirildim anlatilmaz bisey aglayarak cekip gittim sonra kendini affettrimeye ugrasti cok özür dilerim öyle yapmak istemedim anla beni lütfen dedi ve agladi icim gitti ozmn ona. gururum oksandi bi erkek senin icin aglior... , bu tokat biseyleri degistirdi arkadas olduk onunla dedim zaman ver bana bu arkadaslik lise 3.sinifa kadar devam etti artik karsilik vermemi istedi normaldi onunda hakkiydi guzel sözler duymak ben yine yapamadim . taki hayatina baska bi kiz girene kadar yakinlarindan bi kizdi yurt disinda yasiodu eskisi gibi benimle ilgilenmez oldu birden benim icin degerli oldu ona karsi biseyler hissettim seviyorum ben bunu dedim ama is isten gecmisti cok kiskaniodum onu arkads ortaminda konsulurdu cok guzel kizmis okaninki filan diolardi böel seyleri duyunca delirecek gibi oluodum artik ben onun yolunu gözler oldum nereye gider nerden cikar takipdeydim devamli onu görmek icin dayanamadim aradim bi gece seni seviyorum dedim bi daha deneyelimmi ? cevap su sekil artik cok gec ben onu seviorum nisanlancam onunla filan dedi benim gözüm görmedi tabi hala israrla seni seviorum dedim birakma beni tabi degerlendi baskasinin yaninda görmeye tahamül edemedim sonra bu beni gecictirmeye basladi dalga gecmeler filan kendi kendime bi karar aldim dedim artik aramicam ve bitti kafamda bitirsemde kalbimde bitiremedim takip ettim devamli ortak arkadaslarimiz vardi nasil napio diye devamli sordum onlara böle devam etti okul bitti o kizdan ayrildigini duydum sonra yine bana döndü ben nereye gidersem pesimden gelirdi simdide ben istemiodum cok tuhaf bisey ama istemiodum onu.. okul bitti ben yurtdisina geldim o suan turkiyede arkadaslarimla görüsüodum okan hala seni sevio diolardi umursamadim arkadaslardan numarami almis beni aradi seni hala seviorum dedi ben istemiorum dedim neyse detaylari geciorum 4yil böle devam etti tlfonlarina cevap vermedim hattimi degsitirdim ama o hatti atmadim arada bi tlfona takip aciorum ayni numara defalarca aramis beni geri kapatiorum tlfonu . bi kac defa cevap verdim telefonlarina seni seviorum dedi ve yalvardi daha ne yapmami istiosun yalvariyorum sana seni cok seviorum senden baskasini istemiorum dedi bende seni sevmiorum okan olmuo yapamiorum dedim ben seninle evlenmek istiorum dedi senden simdilik sevgi beklemiorum zamanla eminimki oda olcak dio. Herseyi anlatmadim daha cok sey var guzel ve kötü seyler cok uzun oldu idare edin..

Simdi ne yapacagimi bilmiorum deli dolu 7 yil gecti eskisi gibi degilim farkli dusunmeye basladim bilirisnizki buyudukce hersey degisio dusuncelerin fikirlerin hayata bakis acin vs.. Beni gercekden seviomu yoksa erkekler ELDE EDENE KADAR ELDE ETTIKDEN sonra bosmu ..?Sevgi yeterlimi sizce? kabulmu edeyim yoksa etmeyeyimmi ..??Degismesinden korkuorum

Seni sevdiginden eminsen neden olmasin?
Ama nisanlanacagi zaman neden seni okadar sevdikten sonra istememis ?
Mecburiyettenmi nisanlanmis?
Neden o kizdan ayrilmis ilk önce ben bunlari ögrenmek isterdim egerki mecburiyetten o kizla nisanlanip bana öyle davranmissa ve beni sevdigi icin ve bensiz yapamadigi icin ayrilip bana döndüyse evet derdim ! sende mutlaka seviyorsun ama kabullenemiyorsun! Farkina vardiysan sende senin pesinden kosarken istemiyor ama o seni istemeyincede sen istiyordun simdi gine tersi :)
Neyse dedigim gibi eger sevgisine güveniyorsan ve karakteri sana uygunsa onla bir ömür boyu yapacaksan ozaman neden olmasin derim ben :) AMMMAA UNUTMA SEVGI HERSEY DEMEK DEGIL... Evlenmek veya bir gelecek kurabilmek icin baska seylerde gerekiyor para-puldan bahsetmiyorum:) SAygi-Hosgörü-Karakterde olmasi lazim!
Ay bende cok yazdim:)

erkekler ELDE EDENE KADAR ELDE ETTIKDEN sonra bosmu ?diye sormuşsun ama aynı şeyi sende yapmışsın yani yaşamıssın.o başkasıyla olunca seviyorum demissin.. acaba bu sevmek değilde,onun sana sevgisinimi sevmek ..bunu çok iyi ayırt etmen ve öyle karar vermen gerek.

Lise 1'de başlamış, bir sürü çocukça şey olmuş, bitmiş, gitmiş. Geçmişteki güzel bir anı olarak kalsın bence. Hayat kimleri çıkaracak kimbilir karşına. 7 yılda gelgitlerle dolu geçen, bir türlü düzgünce yaşanmayan bir ilişki 7 yıldan sonra iflah olmaz. Tatlım sen kendi hayatına bak.

tokatı yiyince ona ilgin artmış. bak bu çok ilginç. başka biri yokken ona ilgin olmamış ama biriyle beraberken yine ilginmeye başlamışsın. buda çok ilginç. sen acı çekilen ilişkilerdenmi hoşlanıyorsun
ayrılıp sana dönünce yine kararsız kalmışsın...bak buda ilginç....

Bence suç birazda sende...
Kaçan kovalanır misali kaçtığı zaman kovalıyorsun sadece senin olsa sevmezsin diye düşünüyorum...
Aranızda sevgi olduğuna inanmıyorum...

ENTERASAN Bı ıLıŞKıNıZ VARMIŞ.....

KAÇAN VE KOVALAYAN.....

KOVALAYAN VE KAÇAN.....

çok karışık bir ilişki... bu karmaşaya yürek mi dayanır ya...şahsen benimki dayanmaz...
ikinizi de tebrik etmek lazım ... yap boz ... sırayla biriniz sevsin ; öbürünüz istemiyorum desin..

açıkçası bana pek sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi... sonuçta iki taraf da zaman zaman sevginin bittiğini ya da sevgisinin çok fazla olduğunu öne sürmüş... sonra o yalvartan sevgi bitmiş ; diğerinde olmayan sevgi devleşmiş... sevgi böyle değildir... ya seversin ya da sevmezsin ... gururundan belki sevmiyorum dersin ama içinden seversin... kırgınlığından belki ben başkasını seviyorum dersin ama öyle değildir... bunu karşı taraf için bilemesen de kendi içindekini biliyor olman lazım en azından...

Canım seninki sevgi değil karıştırma, sen sana gösterilen ilgiyi seviyorsun sadece.
Bence herkes yoluna gitmeli.

Bende su var birisinin benim pesimden degilde ben onun pesinden kosmayi seviorum heralde daha cözemedim cok karisik bisey yada kiskanclik onu baskasiyla dusunemedim bilmiorum :sm_confused:

tsk ederim yorumun icin opuyorumnanaktan

Haklisin tsk ederim yorumun icin .

bence bu çocuk işe yaramaz
daha lisedeyken tokat atmış

anneniz babanız belki bi fiske vurmamışken o size tokat atmış
bundan bişey olmaz bence.
hiçç uğraşmayın

bide sizin huyunuz sanırım bu;
biri peşinden gelince reddetmek
peşini bırakınca koşmak

cok dusundum cok kafa patlatdim ayni seyi bende dedim bana tokat atan ilerde neyapmaz sevgi yeterli degil farkindayim bunun . bu aralar cok yalnizim biseylerle ilgilenmek ugrasmak istiorum belkide ondan cekiodur beni diye dusunuorum yorumun icin tskler canim

eger kalbın onun için hala acı çekıosa durma kabl et çnkü acılarını o sarabılır ama hyr acı çekmıosa olmasada dayanabılırm dıosan vazgeç karşına kmler kmler çıkıcak yurtdşndasn bide ayarla bırınır

Çok depreşik duygular yaşamıyormusunuz?

Anlattıklarınızı özetleyeyim;

Tokatı yiyince aşkınız depreşiyor ama karşınızdakine karşılık verecek kadar değil, Taa ki bu karşınızdaki sizden vazgeçip başka arayışlara girdiğinde kıymetli oluyor. Siz peşinden koştunuz sonuçta tekrar kazandınız ve artık yine istemiyorsunuz.

En son yurt dışına gidiyorsunuz ve telefonda aşkını itiraf ediyor size sonra hattınızı değiştiriyorsunuz ama eski hattınızı iptal etmiyorsunuz köşede aranmışmıyım diye merakınızı gidermek için bekletiyorsunuz hattı...

Tüm bunlardan anladığım bir şey var ki olan ne varsa sizin bencilliğinizden ne kendinize yar etmişsiniz o insanı ne de başkası ile mutlu olmasına izin vermişsiniz.

Gerçekten kendinizden uzaklaştırmak istese idiniz. Size ulaşamaması için değiştirdiğiniz o hattı ara ara kontrol etme gereği duymazdınız.

Son olarak diyebileceğim acı çekmekten hoşlanıyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…