Bende su var birisinin benim pesimden degilde ben onun pesinden kosmayi seviorum heralde daha cözemedim cok karisik bisey yada kiskanclik onu baskasiyla dusunemedim bilmiorum :sm_confused:tokatı yiyince ona ilgin artmış. bak bu çok ilginç. başka biri yokken ona ilgin olmamış ama biriyle beraberken yine ilginmeye başlamışsın. buda çok ilginç. sen acı çekilen ilişkilerdenmi hoşlanıyorsun
ayrılıp sana dönünce yine kararsız kalmışsın...bak buda ilginç....
tsk ederim yorumun icin opuyorumnanaktanslm canım
benimde böyle bi benzer bi sorunum vardı kısaca üniversiteden sonra komşumuzun oğluyla bakışmaya birbirimize karşı bişiler hissediyorduk ama ne o bana nede ben ona açıldık o kadar masum hislerle sevdim ki onu ben anlatamam askere gitti dört gözle bekledim yolunu geldi ilk buluşmamızda evlenmeyi asla düşünmüyorum hiç kimseyle dedi ve cinsellik anlamında bişiler beklediğini söyledi. onu severken ayrıldım ben kabul edemezdim.aradan zaman geçti şimdiki eşim üniversiteden eski sevgilimdi ama şehirler ayrıydı ve kopmuştuk beni aradı nasılsın die öylesine :) sonra ilişkimiz tekrar başladı evlendik oğlumuz var geçenlerde ailemin yanına geldiğimde komşumuzun oğlunun nişanlandığını duydum karma karışık duygular hissettim kızdım kıskandım artık adını sen koy ama mantıklı düşününce saçma olduğunu anladım. diyeceğim mantıklı ol eğer zamanında ben kalbimi dinlemiş ve onun isteklerini boyun eğseydim şuan terkedilmiş geleceği kararmış biri olacaktım. eminim karşına seni gerçekten sevecek biri çıkacaktır emin ol
Haklisin tsk ederim yorumun icin .çok karışık bir ilişki... bu karmaşaya yürek mi dayanır ya...şahsen benimki dayanmaz...
ikinizi de tebrik etmek lazım ... yap boz ... sırayla biriniz sevsin ; öbürünüz istemiyorum desin..
açıkçası bana pek sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi... sonuçta iki taraf da zaman zaman sevginin bittiğini ya da sevgisinin çok fazla olduğunu öne sürmüş... sonra o yalvartan sevgi bitmiş ; diğerinde olmayan sevgi devleşmiş... sevgi böyle değildir... ya seversin ya da sevmezsin ... gururundan belki sevmiyorum dersin ama içinden seversin... kırgınlığından belki ben başkasını seviyorum dersin ama öyle değildir... bunu karşı taraf için bilemesen de kendi içindekini biliyor olman lazım en azından...
cok dusundum cok kafa patlatdim ayni seyi bende dedim bana tokat atan ilerde neyapmaz sevgi yeterli degil farkindayim bunun . bu aralar cok yalnizim biseylerle ilgilenmek ugrasmak istiorum belkide ondan cekiodur beni diye dusunuorum yorumun icin tskler canimbence bu çocuk işe yaramaz
daha lisedeyken tokat atmış
anneniz babanız belki bi fiske vurmamışken o size tokat atmış
bundan bişey olmaz bence.
hiçç uğraşmayın
bide sizin huyunuz sanırım bu;
biri peşinden gelince reddetmek
peşini bırakınca koşmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?