Benimde iki gün arayla 16.30 sonra 200 çıktı7. Yılda adetime dört gun kala HCG değerim 17.6 çıktı. İki gün sonra 87 çıktı iki günde bu kadar artış normal mi ?
Cevap belli, gözünüz aydın7. Yılda adetime dört gun kala HCG değerim 17.6 çıktı. İki gün sonra 87 çıktı iki günde bu kadar artış normal mi ?
Gerçekten mi o kadar artması normal mi yani. Böyle çok artınca insanın aklına çoğul gebelik falan geliyorBenimde iki gün arayla 16.30 sonra 200 çıktı
Merhaba benimde beta değerim cuma günü 946ydı bugün 7800 lerde cıktı çok şaşırdım acaba anormal bir durummu buNormal benim de 4 katı artmıştı. Hayırlı olsun
Merhaba doktorla görüştünüzmü artış normalmiymiş benim de 8 kat arttı birdenTeşekkür ederim. Biran acaba çoğul gebelik falan mı dedim. Bu kadar artınca.
Hayır değil gayet normalMerhaba benimde beta değerim cuma günü 946ydı bugün 7800 lerde cıktı çok şaşırdım acaba anormal bir durummu bu
Üzüm gebelik diye bir şey duydum psikolojim bozuldu gerçekten o gebelik durumu tehlikeliymiş ve beta aşırı artıyomuş düşünmeden edemiyorum şuanHayır değil gayet normal
Sonradan düzeldi. 8 6 4 3 er gibi normalmis. Geçen hafta kese görüldü yeni. Yani kese olarak çoğulluk yok haftaya kalp atışı için gidince belli olur diye düşünüyorumMerhaba doktorla görüştünüzmü artış normalmiymiş benim de 8 kat arttı birden
Bendede kese gördü ama iki tane görmedi sonradanda görülebiliyo diyoda bu kdar yüksek cıkmasına doktorda şaşırdı yanlışlık olabilirmi dedi ben mol gebelikten dolayı şüphelendim birden cok artma onlarda oluyomuş heralde.Sonradan düzeldi. 8 6 4 3 er gibi normalmis. Geçen hafta kese görüldü yeni. Yani kese olarak çoğulluk yok haftaya kalp atışı için gidince belli olur diye düşünüyorum
Benimde ilk 17 di sonra 87 oldu sonra 290 oldu sonra 670 sonra sonra 1777 sonra 3800 sonra 7177 doktor normal dedi. Güzel artmış dedi sadeceBendede kese gördü ama iki tane görmedi sonradanda görülebiliyo diyoda bu kdar yüksek cıkmasına doktorda şaşırdı yanlışlık olabilirmi dedi ben mol gebelikten dolayı şüphelendim birden cok artma onlarda oluyomuş heralde
Sizin genelde 2 kat artmış zaten benim 946 dan 7800 e cıkmış 2 gündeBenimde ilk 17 di sonra 87 oldu sonra 290 oldu sonra 670 sonra sonra 1777 sonra 3800 sonra 7177 doktor normal dedi. Güzel artmış dedi sadece
Hayırlısı olsun. Sağlıcakla alın kucaginiza. Değerlere çok takılmayın demişti Dr um. Önemli olan ultrason görüntüsüSizin genelde 2 kat artmış zaten benim 946 dan 7800 e cıkmış 2 günde
Benimki öyle demedi işte her doktor farklı kafada oluyo vallahiHayırlısı olsun. Sağlıcakla alın kucaginiza. Değerlere çok takılmayın demişti Dr um. Önemli olan ultrason görüntüsü