Ya hu sizce mumkun mu? Banyosu tuvaleti nerde? Elbiseleri yiyecekleri nerde, kışın nerde yatiyor? Bari inandirici olsun diye insan oraya elbise cart curt koyardi..
7 yilmis bir de. Peeh. Durak hic 7 yillik duraga da benzemiyor
Böyle arkadaşlarım var zaten elbiseleri yok tuvalet mi ağaç kenarı camiler... Biz alışkanlıklarımız ve rahatımızdan vazgeçemeyiz.
bizim grubumuzda olanlar genelde duş için birini buluyorlar rica ediyorlar. deniz dere göl falan kullanıyorlar hiç biri olmazsa duş almıyorlar.Banyoyu ne yapiyorlar? Cok sacma cidden..
bizim grubumuzda olanlar genelde duş için birini buluyorlar rica ediyorlar. deniz dere göl falan kullanıyorlar hiç biri olmazsa duş almıyorlar.
diyorum ya bize zor... onlar için farklı yaşamak düşünülemez.
İran lı bir arkadaşım vardı Mahdi İran dan yürüyerek Eskişehir e kadar gelmiş her geçtiği şehirde birinde kalmıştı. bizdende yardım istediğinde kabul etmiştik. Parası olmadan geziyordu. :)
Cok ilginc. Siz nasil insanlarsiniz ki? Ne deniyor size??
biz sıradan Türk insanıyız ama grup adı surfers :) Biz sadece meraklı bir çiftiz diğer kültürler nasıl ne yapıyor diye girmiştik bu işe. Çok insan tanıdık. :)
bizim grubumuzda olanlar genelde duş için birini buluyorlar rica ediyorlar. deniz dere göl falan kullanıyorlar hiç biri olmazsa duş almıyorlar.
diyorum ya bize zor... onlar için farklı yaşamak düşünülemez.
İran lı bir arkadaşım vardı Mahdi İran dan yürüyerek Eskişehir e kadar gelmiş her geçtiği şehirde birinde kalmıştı. bizdende yardım istediğinde kabul etmiştik. Parası olmadan geziyordu. :)