How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

7 yıl sonra

bibiskremversem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
3
5
1
40
Yıllar önce bu siteye bu isimle kayıtlıydım, hayat şartları, yoğunluklar, stresler, kayıplar, acılar ve mutluluklarla geçen 7 belki de daha uzun yıllardan sonra tekrar aklıma geldi. Ve hiçbir şey değişmemiş, editörlerden, üyelere geneli hala burda. Ufak bir mazi dejavusu yaşadım:) Bu bölümde yıllar önce ne dertlerimi paylaşmıştım. 20li yaşlarındaydım siteye ilk üye oluşumda şimdi 37 oldum. Hayat ve mecburiyetler bayağı olgunlaştırdı.

Yıllar önce bu siteye bu isimle kayıtlıydım, hayat şartları, yoğunluklar, stresler, kayıplar, acılar ve mutluluklarla geçen 7 belki de daha uzun yıllardan sonra tekrar aklıma geldi. Ve hiçbir şey değişmemiş, editörlerden, üyelere geneli hala burda. Ufak bir mazi dejavusu yaşadım:) Bu bölümde yıllar önce ne dertlerimi paylaşmıştım. 20li yaşlarındaydım siteye ilk üye oluşumda şimdi 37 oldum. Hayat ve mecburiyetler bayağı olgunlaştırdı.
eski üyelik adınız nedir ?

bende 2008/04 lüyüm :) çok güzel dostluklarım oldu burdan tanıyıp reelde görüştüğüm arkadaşlarım reelde hiç görüşmeyip çok sevdiklerim de oldu tanıdıktan sonra nefret ettiklerim oldu
siz kadar uzun olmasa da bende bir müddet ayrı kaldım şimdi tekrardan döndüm :) çok özlemişim
evet sevdiklerimin çoğuda halen burda
iyi ki KKdayım

Ne güzel kullanıcı adı. Ben kk nın eski konularına bakmakla ünlüyümdür burada, sizi görmüştüm o eski konulardan birinde hatırlıyorum :KK53:

Umarım dertlerinizden kurtulmuşsunuzdur. Tekrardan hoşgeldiniz 😊

Eski sayılırım ama beni bilmiyorsunuzdur muhtemelen, son 1-2 senedir aktifim 🥳

Eskiyi özlemeyin diye değişmiyorum 🤣
Mune abla birşey sorabilir miyim
Hatırlar mısın bilmem 2010 da benim gencecik teyzem vefat etmişti :( Kuzum Gülhanım 22 yaşında 1 aylık hamileyken kalp krizinden.
Ve beni o zaman KK den sizlerden üstlerden bir hanımefendi aramıştı o zaman demişti
Örneğin; ben kk dan mune ama gerçek ismim bu Başsağlığı için aradım diye
hatta ömrümde o zaman ilkkez duyduğum 40 mum hikayesini anlatmıştı
o senmiydin :) Geçen günde aklıma gelmişti bu konuda vesile oldu Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Back