• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Uluslararas Trke olimpiyatlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
7. Uluslararası türkçe olimpiyatları
ya arkadaşlar benım tuylerim dıken diken olmuş durumda.dunyanın bilmem neresindekı ınsan benim dilimi konuşuyor.ağlamamak için zor tutuyorum şuan kendimi.bu konuda sizlerınde fıkırlerını almak istiyorum.ve bu çalışmalrdaemeği gecen tum hizmet insanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bi borç biliyorum .ıYı ki varsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende takip etmeye çalışıyorum canım geçen sene çok güzeldi bu senede öyle gibi.. nerelerden kalkıp gelmiş gençler bizim dilimizi konuşuyorlar..

suan tv bende bakıyorum 115 Ülkeden ınsanların Türkçe konuşması kadar benı mutlu eden bır şey yok..

Tarıh öğretmenıyım.bu kadar yabancılaşmanın moda oldugu....magazalar dukkanlara yabancı ısımler verıldıgı bır zamanda bu 115 ulkeden yabancı cocukların Türkçe konululması gurur verıcı..

Tebrıklerrrrrrrrr

Birinci kim olur bilemiyorum ama benı etkıleyen dünyanın Turkçe konuşuyor olması...

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallahh canım ,türkçe, dünyanın dil öğrenme sırasında, 1.ci olur:lepi: , çok gurur verici etkileyici bizde eşimle izledik çok etkilendik...kaydirigubbakcemile5

insan izleyince gurur duyuyor..bunlara vesile olanların hizmetleri göz ardı edilmeyecek kadar büyük..Allah'ın izniyle her şey daha güzel olacak..

mükemmel bir fikir,yerini bile bilmediğimiz ülkelerden gençler şakır şakır dilimizi konuşuyor,bizim şarkılarımızı söylüyor en iyi ben türkçe konuşurum diye yarışıyor...
onları yetiştiren öğretmenlerin ve onlara maddi-manevi destek olan gönül erlerinin ellerinden öperim..
konuyu açtığın için de kutlarım seni arkadaşım...
yanlız bu seneki olimpiyatlarda bir hususta hata yapılmış kanımca;sunucular...böyle mükemmel bir olimpiyat ancak bu kadar kötü sunulabilirdi diyorum başka da bişey demiyorum...

Back