Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamam aramıza hoşgeldin o zaman :) ben de tek stres evden çıkma anı. acayip geriliyorum düşününce ben ağlamak istemiyorum annem ağlasın istemiyorum, onun dışında herşey yolunda. evin işi bitti artık düğüne kaldı herşey. artık giymek istiyorum gelinliğimi :) son 10 gün
kızlar stresten reglim gecikti benim ne yapcam bilmiyorum
kınama 1 hafta var bugün yarın olmassam her türlü düğüne sarkıcak
halbuki gecen hafta olmam lazımdı
aynısı bende de oldu farlutal kullandım. hap 4 günde bitti, hap bittikten sonra 4. günde adet oldum.şimdi yeni bitti sayılır düğüne olmıcam. şimdi sana farlutal kullan desem hemen olmazsın yani düğüne kadar anca işte. en iyisi aktarlar da satılan adet söktürücü doğal bitki karışımlarımdan kullan. civan perçemli bi karışım var onu kullanabilirsin. tadı çok iğrenç ama katlanmalısın artık. seni şuan çok iyi anlıyorum, stres yapma
tamam aramıza hoşgeldin o zaman :) ben de tek stres evden çıkma anı. acayip geriliyorum düşününce ben ağlamak istemiyorum annem ağlasın istemiyorum, onun dışında herşey yolunda. evin işi bitti artık düğüne kaldı herşey. artık giymek istiyorum gelinliğimi :) son 10 gün
Hoşbulduk :) bende öyleyim ve anneme yalvar yakar oluyorum nolur çok ağlamayın diye birde benim kötü bir huyum var ağlamaya başlayınca susamıyorum baya uzun sürüyor. Bizim de tek tv ünitesi gelicek geri kalan herşey bizi bekliyor...Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah.
kızlar stresten reglim gecikti benim ne yapcam bilmiyorum
kınama 1 hafta var bugün yarın olmassam her türlü düğüne sarkıcak
halbuki gecen hafta olmam lazımdı