Yok ben ara yöneticiyim aynı fikirdeyim hatta mesai yaptıran yöneticiler için de aynısı denilebilir akşamları 5 den sonra calisilmamaliMudur olmak isteyen ama hayalleri yikilan biri vardi,cakilmiydi acaba unutumtekrar hatirlatmayalim
Nazlı cazlı çakııılıımmmm alla arada güzel oluyor küs kız küs accıkGünaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Günaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Günaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Ay bilmiyorum ki ne yaptı kesin yumurta vardır simit aldıysa kıyamam ona ben de biraz süslenip oturum bari kahvaltıya çaktırmadanNazlı cazlı çakııılıımmmm alla arada güzel oluyor küs kız küs accık
Ama kesin pattis yada sucuklu yumurta vardır benimkinin fix kahvaltısı
Doğru söylüyorsun valla ben de şimdi bi utandımŞu adamı üzüyosun ya yatacak yerin yok çakıl
Bulaşıkları da yıkasın sonra barışGünaydın sabah şekerleri ben bu küslük işini sevdim şuan kahvaltı hazırlıyor beni uyuyor sanıyor bu iş çok şevkli hep mi kussek acaba hem de duygusal parçalarla al ömrümü al ömrüne caliyor valla severim ben bu şarkıyı çok şımardım. Diet kahvaltı hazırlasa bari
Bulaşıkları da yıkasın sonra barış
İçiniz çok güzel ki ben suret görmüyorum içinizi güzelliğinizi görüyorumGülbe hadi hadi itiraf et miu ile benim yüz tombalak çıkmış
Fotoyu nerede gördünüz yaİçiniz çok güzel ki ben suret görmüyorum içinizi güzelliğinizi görüyorum
Çok mu merak ettim güzel hamiş özelden görmüşler onlarFotoyu nerede gördünüz ya
Bende göreyim bende bende bende
benim hala galiba bugün gelecek gibiNe yapacağız ya
#direnenişte arkandayız :)
Adam suçlu değildi zaten gazlamayın çakılı #direnenişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?